2021-22 NBA常規賽討論區(10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
呢球靚屌

你老母係到刷助攻
條友除咗識刷數據仲識咩
廢版龜龜
睇翻湖好過
湖果邊又係lbj一個打全隊
lbj坦克車切入
又係西書走去射關鍵波
籃網打弱隊就得
打公鹿勇士就gg
Lm
上個post比人燈左野
爾文冇得打主場
燈條撚, lavine 第2節尾段hot 追到2分完半場,返到第3節手感回落(佢成日都一段段咁爆架啦),第3節就網成隊著,kd 1個第3節都17,成隊牛先19分,今場Kd 同mills 都準,另外雙星正常發揮,role player 又打得好.
屌燈不如屌牛下半場守又做得唔好又多TO, 上半場先4個TO, 第3節已經6個,DDR 又打得唔好.比人炒好合理.
Some rival teams have described the asking price of the Philadelphia 76ers for Ben Simmons to be "growing in price -- not declining," according to sources that spoke with Adrian Wojnarowski of ESPN.

The 76ers are seeking a top-25 caliber player in a return for Simmons, but offers of that quality have yet to materialize. The 76ers don't appear to be anywhere close to executing a trade of Simmons.
人地講下笑,點解你成日都要咁認真駁
我都成日講笑,但佢成日陰啲陰啲抽水,上次講mvp 講羊今年打得好值得有個位,問fuck me除左戰績有咩先過羊,佢又唔比數據就咁話咩. “靚仔,羊甩頭髮好撚樣衰” 記得仲有人講羊今年1,2陣表現,佢嗰時又唔駁.第2日鷹輸比牛(鹰今年係好廢),條友又唔比理據就咁講句 “訓左無睇1,2陣羊炒牛幾多”
因為唔好笑
I agree with you

不過你括號入面個鷹字
sor 會留意返
球迷票不嬲睇樣 > 數據
你見rose仲有top10就知
史上最廢MVP講到變東決三英戰呂布
真心講
mvp year表現黎講nash先係最廢
其實唔係全票MVP已經冇資格叫真MVP
證明有爭議性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞