Tyson Yoshi 圓肩到成隻猩猩咁

215 回覆
207 Like 52 Dislike
除咗早起身 假期做
一般打工仔都無其他方法喇
放工做人人都想
放工做有咩問題?
咁咪唔會係九成咯同埋佢16幾高嘅身高,呢個體脂率真係75kg嘅話,其實係非常bulk,18個月?每個人起步點同基因都唔同啦,如果真係從0開始嘅話,18個月真係吹大咗咯,除非你話搵個天賦異稟嘅人黎練啦,但就一定無可能係九成人都得
手指長 唔係肥果隻 按比例
唔關手大細事
就咁睇相佢身形唔係真係咁難達到喎,認真唔行冤枉路操年半真係合理預期
我當攞個平均值,起點170 60kg, 夠新手啦?你認真操,bulk一年多啲,加上newbie gain,甚至有body recomposition , 上到70幾kg, 再用幾個月cut,真係唔難做到
尖房放工時段勁撚多人
連登仔:除左早起身 放假做無其他方法
咁d黑人手指公未長到掂地
其實大把
你咁問得即係無操開
我呢邊去親 差唔多時間 來來回回都係個幾個師兄
頭大身短 仲要駝背
咁佢地下面都未長到掂地
一個75kg,當10% body fat,至少係由8Xkg cut落去,一年半bulk2X kg,有幾多係純肌肉,仲要計埋cut落去會連帶cut埋部份肌肉。一個禮拜至少6練,一年半都完全跟足合理飲食,再加上基因好,應該有可能…
咩生意
大撚把啦,去親都見到咁滯,懷疑佢哋有床位訓
有冇ching介紹下咩動作可以操到對奶咁飽滿
唔計資質基因廿碎仔
食好瞓好勤力請個好教練
唔計用藥
一年幾應該得
因為肉量要積累
呢個高度好岩玩湯馬士迴旋。
胸肌太強
Trap勁
問題9係圓肩加聳肩
胸同上斜太緊
建議要拉返多d 筋, 練返多d 中下斜就perfect !!!
大部分人缺乏嘅係意志力同堅持,根本唔使好有錢都可以練到大隻,同埋你覺得一星期練四次好食時間精力嘅我都無野好講
又變鬧交post
如果係physical 一定日日有教練叫佢簽plan
笑左
如果佢睇到post 希望會操返好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞