掃管笏全新樓尺租唔洗30?

112 回覆
16 Like 1 Dislike
轉車站間vtc
附近啲小學

諗唔到了
返工個陣你就知灰機
同黃金海岸一樣嘅話咁我ok
得一條路仔,遲下入哂伙,你架私家車出到屋苑路口當你贏
香港人不嬲買貴不買平,身份象徵黎架
同埋講交通,攬炒位係屯公,不過近年吐公超越咗啦
唔方便其實係成個屯門,點會得掃管笏 唔駛分得咁細
買掃管笏無問題,將價就貨ok
問題係,其他屋苑人地買就10-12k一呎,
恒大班傻尻就14-18k一呎,
恒大真係多撚謝你地
都幾好笑
原來係你,沙田搬左去第二區,九巴cut 車
白石角加車
你就嬲左白石角
有個fd 之前5m買左君龍灣d 貨尾1房
話有穿巴去三聖同屯門
係咪無批到
行落黃金都要20分鐘
行去愛琴急步行有機,我正常步速行去黃金15min。
所以我都話「起碼」。btw,買完嘢唔知點托返去。
爸打住嗰區?
生活配套我諗真係無得講喇

不過近十年多咗網購都方便咗好多
預早少少訂啲嘢都okay
係food panda 同deliveroo 唔知送唔送
唔送就真係麻煩啲

單程行落都3個字嘅
真係要的士...
都係
計返呎租
如果揀依區
應該都好多選擇
係依度單位數lump sum. 相對細
同埋新起有個新會所啫
珺瓏灣都算前排既,有啲景同開揚,如果冇景不如住返市區吧啦,上源有板你睇,OMA OMA 都會係同一個下場
掃管笏最大問題係連超市/便利店都冇間
掃管笏問題唔係因為超市啦,係因為屯門要搭車出市區做野 如果係啟德個位冇超市都係方便
配套點會冇影響 屯市又舊又殘都貴過掃管笏新樓一截
根本成個屯門都要炸左佢起過啦
冇工作機會永遠都要跨區=遠, 成個西北俾政府搞到不倫不類
上源同OmaOma呎價比恒大好似平起碼15-20%

Eg avg呎價好似10-12k,而且正門就係巴士站,兩梯8伙,點睇都好過恒大掛 恒大行去巴士站要5-10分鐘

利申:間唔時就去上源朋友屋企打牌
都係果句啦,冇景不如住九龍市區望樓,返工先係人生 屯門交通遠係死症
有買貴冇買錯,租租日日賺,其實儲錢上車,搵平租幾好,又唔駛住唐樓
愛琴有百佳
其實香港係冇個區叫黃金海岸 黃金海岸都係掃管笏區,踩埋愛琴同青山公路啲別墅,一陣地產霸權小爆啲AA
過埋年可能 5 字頭租到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞