而家係英國 可以去邊過冷河返香港?

85 回覆
5 Like 67 Dislike
英國熔斷咗
知唔知有咩國家開放可以住21日之後返香港?
有香港疫苗針紙
新加坡只接受英國疫苗證明
泰國要係布吉隔離七日
去西班牙或者意大利?
泰晤士河
過得冷河黎可能都解封?

同埋點解要返?

真心問留個tg我答你
你留係香港啦毒撚 教你閪咩
我依家就係唔喺香港先咁樣同你講
笑撚死唔夠人講就話人係毒撚
咁你返到黎未呀柒頭
咪返緊囉撚屌
咁撚勁講得未呀?
自己識講班機熔斷左仲教人去泰國
同埋Thailand pass 停左喇柒頭
同埋去泰國有啲咩準備呀你知唔知呀

你咁既閪樣無必要教精你
如果真係返緊祝你cancel flight
所以咪講斷咗一個地方咪仲有其他機場囉
停?你老母就真係停經嘞
你要帶定屎片?
一開頭邊撚度踩到你條尾咁好火?
唔識唔好教 叫你唔好累人
你自己柒左辣返人就話人地好火
叫得人留tg就係擺明有野唔方便公海講

不過呢邊台原來咁多高人

咁聽佢話去泰國算啦
人哋未停Thailand pass申請就話人停咗
講話係一個國家入邊有唔止一個機場有航先可以返香港
咁邊個柒d
有洗頭艇咁撚勁真係唔好公海講嘞
而家就算比你申請到都要隔離14日,你睇清左d policy先出黎柒啦 ,仲要十單有八單reject,辛苦你上網睇咁耐,好多野唔係你睇就係架 你睇d網有無寫上泰國機唔止要PCR test仲要醫生紙呀?

同埋你睇清楚而家有咩機返香港先啦,你仲以為係2019年既航線,清萊都有得飛香港果啲?

歐洲咁多地方可以過冷河,要去泰國? 如果唔熟其實真係好心唔好衝出黎害人啦

一段機票幾千蚊
一個quarantine package 五位數字,改唔到仲隨時無得退
最慘係有錢都未必有位比你改上改
你係度鳩噏兩句就簡單,人地如果信晒你就比你害撚死
留名
你睇清楚先啦
依家就算由非洲嗰啲國家嘅人入泰國冇打針都唔使隔離14日
佢地行aq隔離10日就得
邊撚到使要醫生紙先入到泰國
真心你真係唔知道就唔好沖出嚟係咁屌鳩人la
申請泰國簽證10單有8單Reject你都係上網睇返嚟
你吹夠未?
咁點解我申請泰國簽證可以一日廿四小時內可以得到?
你自己睇清楚歐洲而家仲有咩航線飛番香港先啦
好多航空公司都因為香港政府嘅政策唔飛香港
一張機票幾千蚊好多?
萬幾蚊機票我都係咁樣買
機票嗰啲可以退 可以改期
真心要返香港嘅話就唔會理要使幾多錢
酒店package嗰啲可以搵有啲可以延期或者全部退返錢嗰啲酒店
我都試過改香港隔離酒店嗰啲期都可以改
係我喺度俾我自己嘅意見同埋知道嘅資訊俾樓主
係你先唔好喺度做害人嗰個
聽你講去撚咗歐洲過冷河咁就死得啦
去泰國近過你歐洲返香港咁多
國泰仲有香港crew可以喺泰國返香港
歐洲無機返香港咁點算
你先係喺度鳩噏幾句嗰條友
咁你呢兩個月有無試過真係買張飛去泰國
我就同你講試過無醫生開fit to fly 唔比你上機
12月尾3個同事2個申請唔到
1個隔離14
你大可以唔信既 不過我無必要為你拗贏你而呃你,同時都無必要比證據你

不過你岩岩又話好多機場,而家又笠水?
Crew返到代表客返到? 近啲可以有陸路關口開放返黎唔洗飛?

我唔知你幾耐未試過book quarantine package,而家有幾多位可以改你自己禁下先啦,就算而家ban晒八大國都仍然係全滿咁滯

歐洲BA KL NY LH ban緊仲有QR TK EK SQ多機可以轉,大把選擇,到最後放棄返香港成本都低好多

真係要幫人就自己諗下啦,一味為左啖氣係度扮,疫情出國未試過唔代表無呢回事,你上網睇晒所有野都好,去到機場都會好多阻滯
而家咪就係笑鳩你d意見老點人囉
旅遊台d人咁撚把炮

唯有祝樓主好運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞