Foodpanda 步兵/車手/單車手 (89) 五組接西更刷數據升組之術

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
個個車手都4-5開袋 點會有單到你份
接咗一張單之後靜咗三個字啦
依家遲到(10分鐘)
仲可唔可以ot 到 拉上補下

凍到訓過龍
外賣自取有無優惠碼
想問下咁多位巴打,啱啱叫左外賣遲左半個鐘有多,客服話賠$30 coupon,我想知會唔會影響到外賣員嘅薪金?如果會扣錢嘅我就唔要張coupon
想問cod單係咪做義工 還咗錢唔見佢有俾返服務費我
屌而家下晝3-6點D更佢收撚埋晒做乜鳩
搞到而家全職做都係番得兩更
係 以後有COD單建議踢撚咗佢
唔可以
唔會
我都想講,一組都唔撚見幾日3-6更
你望下錢包再諗下
仆街了
由於成日有人問cod點點點計,我建議答唔到下面條問題嘅人唔好做外賣仔啦,你智力不足

有三個人到旅館住宿,服務生說要30元,所以他們一人出10元來付住宿費。剛好今天旅館特價優惠,住宿費減價,只要25元,於是老闆叫服務生把5塊錢找還給三位旅客。可是...這個服務生卻私吞了2元,只還3元給他們。

那麼:
三人各出10元 - 服務生還給他們一人1元 = 三人各出9元。
9元 X 3人 + 服務生私吞的2元 = 27 + 2 =29 !?
怎麼不是30元呢??還有1塊錢去哪了呢??
係咪你報既地址報得唔詳細,所以令外賣員難搵呀?
其實油尖旺區d競爭係唔係好激烈?

我做咁耐從未見過有呢d區既更
其實d狗一直都睇外賣仔唔順眼

foodpanda 更甚

可能同之前兩單爭執有關
玩撚完啦 巴基仔中左招啦
大把南亞兄弟
元朗區市民唔好叫foodpanda啦
送遞團隊感謝賞 - 免費派發Raze口罩、酒精搓手液及其他foodpanda禮品

鑑於近期疫情漸趨嚴重,我們將為送遞團隊免費送出由口罩品牌Raze提供的口罩及酒精搓手液,以保障各位送遞員!

由14/01/2022至15/01/2022,合資格送遞員*可於辦公時間內前往我們尖沙咀辦公室,只要展示Rooster ID 即可拎取Raze口罩一盒(每盒30片)、兩支免沖洗消毒泡沫及一份foodpanda禮品!

數量有限,送完即止。

*只限服務協議仍有效及組別1-4及6的送遞員。

第三方領取的特別安排(只限為一位送遞員代領)

如你需要他人代領,你需向他/她傳送授權訊息,委托他/她代為領取,而該獲授權送遞員需於領取時出示該訊息。訊息樣本如下:

本人 [全名,Rooster ID](你香港身分證號碼頭四位英文及數字), 現授權 [全名,Rooster ID] (他/她香港身分證號碼頭四位英文及數字)代本人領取派發物品。謝謝。

#送遞團隊感謝賞

又尖沙咀拎 又無份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞