Foodpanda 步兵/車手/單車手 (89) 五組接西更刷數據升組之術

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屯碼又贏
個閪app想睇下自己啱先嗰更搵咗幾多都唔得
今年唔派開工利是嘅喂
熊有
零利是
同埋見到好多保安變臉
有冇人還錢填form試過填錯資料
係咪唔洗理
想知今日多唔多人叫外賣 步兵
我試過填錯數字 佢check返 send email 話我錯咗數字下次唔好,完
因為我都收到email又係話下次唔好
但因為琴日入,今日都未平我錢包
Btw thx
3日紅日 有排等
咁如果我呢幾日番工點計
定佢已經封左我帳
佢會自己計返啱 唔洗理 繼續返
2小4 3張閪單
Thx
恭喜發財!foodpanda香港祝大家 🐯 虎年行大運、身體健康及送遞平安!

新年最重要的當然是利是!由於疫情關係,今年我們同樣以銀行轉賬方式向各位合資格的送遞員*派發利是。另外,爲獎勵表現最出色的送遞員,我們特意加設40封$1000的虎年大利是給表現最好的40位送遞員!記得密切留意今個星期五的公布!

*合資格的送遞員是指於2022年1月1日至23日曾成功送遞最少五張訂單的送遞員。

Kung Hei Fat Choy! foodpanda HK wishes everyone good fortune, good health and safety in the Year Of Tiger! 🐯

What is the best part of Lunar New Year? Red packets! Given the pandemic, we will be giving out red packets through bank transfer to all eligible couriers*. In addition, as an appreciation for couriers with the best performance, we will be rewarding 40 couriers who had outstanding performances, with $1000 special red packets each! Stay tuned for this Friday’s announcement!

*Eligible couriers are those who successfully completed at least 5 orders during 1-23/01/2022.
有冇利是
兩封咁大把 仲有幾蚊tips
憎多粥少唔夠分
其實荃灣係遠既,論點對點距離。

但佢因為多天橋同平路

所以你話好做又得,唔好做又得
係...
另外,尋日做完中環,因為冇聽其他巴打係西營盤個到online,所以要上山都幾惡做

有冇巴打知點講訂單服務費得1蚊寫左ticket都無人覆
同埋新年額外服務費係咪未入wallet住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞