屌你老母 究竟香港d髮型師係咪唔鏟青唔得?

429 回覆
2306 Like 101 Dislike
屌你老母閪 十個飛髮佬 有九個都係撞聾既

本身一直都想試下d懷舊斯文既造型 六四分界

expect係希望可以好似依張圖咁留 兩邊個陰貼住耳仔

類似係咁

但係屌你個閪 每次叫班飛髮佬淨係修髮腳 修滴水 唔好鏟

係撚都要幫我鏟左兩邊 我屌佢老母閪 每次剪完都要等成兩三個月 劈陰先出番黎

好喇 今次我又留撚左三個月 正面個look終於又合返我心水 斯斯文文咁

唯獨係後面髮腳已經長到唔見得人 真係要去髮型鋪修一修

今次唔同以往 唔只話齋修髮腳滴水 我直接俾埋圖個髮型師睇 心諗今次冇死掛

我屌佢老母臭化閪 都係鏟撚左兩邊!都係剪短劈陰!!!

屌你班飛髮佬唔撚只係撞聾 仲要係盲既

留撚左幾個月既頭髮 白撚費晒

不特止咁 班飛髮佬仲好有自信咁幫你gel高個頭 然後分開兩邊

就好似下圖咁

大佬我唔係要依d呀!

我淨係想斯文d 文青d 留長少少 咁都唔得?

究竟班飛髮佬幾時先聽得明人講野呀我屌你老母閪 個頭好撚柒呀仆街
冇圖冇真相
其實最好比相 再講明2邊唔剷
你影個頭上嚟睇下變左點樣先講
人地攞鏟果陣你又唔出聲上黎屌有撚用
喝撚住佢都係拎起個鏟推推推
去過幾間次次都係剪到速剪頭咁
索性以後去速剪平平哋算
個樣出事 人地都無辦法
至少剪$200以上先有得避開班垃圾
都唔知有無讀過相關課程,又唔識聽人話
最悲哀係剪完之後個髮型師會問你o唔ok 你只可以強顏歡笑咁同佢:「都ok喎🥲」

喂大佬 剪都剪撚左咯 唔ok都要ok啦
垃圾
剪果陣又唔講,一見佢拎鏟就出聲啦
最撚慘係做四眼仔 每次飛髮都係一場賭博

你除左眼鏡之後矇矇矓矓 永遠唔知個師傅喺度剪緊d咩

矇矇矓矓緊望著塊鏡時 你以為好似剪得都ok喎

但當你戴返副眼鏡 揭曉答案時先知:仆街,奶嘢
如果個個都係咁
我懷疑係咪髮型師覺得你想剪既髮型根本唔fit你
過唔到自己審美觀, 但又覺得冇得救, 之後就繼續剷青算
街邊舖係咁架喇
建議各位四眼仔:剪髮型要戴con

當你剪完先後悔就已經太遲
幾肯定你係搵街邊飛髮佬專業少少果d點會立亂剷
真啊,實同你講鏟少少會好睇d
咁我可以點,任佢魚肉囉
比貴少少囉,搵日本師傅,會比你想更理想
analog king
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞