男子朗豪坊12樓躍下亡 17年至今第三宗

359 回覆
194 Like 11 Dislike
Hi 呀.
你好嗎?
你識我嘅?
我唔識你喎,
你同我講嘢呀?
我唔知你講乜喎?
點解你咁可愛嘅?講嘢好得意喎.
你老豆教得你好好啊.你老母呢?去咗邊呀?
不過,凡事都無完美,你咁燃叻,但梗係有啲熱狗味.
唔同你講了,ByeBye.你快啲返去你老母度啦,夠鐘食奶啦.
完全唔關事,
但有人煞有介事的拿<天水圍六角陣>來與朗豪坊並論.
我同佢講番個笑話啫,點知,走咗條燃樣出呱呱嘈.
我味同佢吹兩句囉.(有一堆都唔知係五毛定熱狗,成燃日見人就吠,有啲煩.)
無嘢嘅.無嘢嘅.
唔Quote果條友?因為:
只係回應那個狗吠的,
其他人路過不用理會.
都幾邪下
蘋果智障手機好朋友 公屋賤種
唔覺
波台狗唔撚意外 你支那賤種手joke嚟你呢d咁嘅賤種行為即係幫當年班狗洗白 死支那賤種狗咁撚鐘意做中國人咪做撚飽佢冇人會關心 同你嘅現實一樣 冇人要關心你 正如精神病患者一樣 覺得你好可憐 但同毒撚一樣嘅遭遇 冇人想理你我依家的確係理緊 當係都唔想 見你條賤種玩左咁撚耐仲未夠皮所以出嚟屌柒你
又要笑人跳得柒 又唔敢表演下
係喇知你叻喇
咩叫悲劇
Cd鋪執左好多年
係6點咁多人集中商場跳樓,太自私了
喃嘸阿彌陀佛,一路好走🙏🙏🙏
竟然係郎豪坊?!
論個場邪門,應該K11 mu 乜乜最邪門喎。。。
make sense
死就死遠啲啦 你想死咋 其他人唔想
手足
RIP
尋晚深水埗班左膠快d去死好唔好
https://lih.kg/1626560

你以前咁勇武 而家無可疑都唔理
你個account 轉左手?
啱,仲要保齡球式死全家之後再訪問返個7頭
柒頭
總覺得郎豪坊個格局好鬼邪
雖然我唔迷信,只係覺得唔舒服
尤其大堂條長命梯,同亂七八糟嘅鐵枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞