[一月新番] 戀上換裝娃娃

1001 回覆
139 Like 6 Dislike
結局我估多數會生左個女
然後海夢幫佢cosplay
男主做女兒節人偶比佢
現實男主只會係兵,女主一邊會比mk 屌,一邊點男主做野
cloverworks 咁大膽男女主角都起用新人

第一話CV 表我淨係識 關根明良
唔係佢色唔色,而係幾多人想色佢
如果因為要迎合大眾一般想色色嘅心理而埋沒左一套野嘅其他高質部分真係好嘥
其實完左呢章之後已經冇咁多賣肉啦
雖然間唔中都有少少,但佢最吸引人既地方絕對唔係賣肉
這行動力
今季有三套都係佢
咁撚密既做得
真人版mv好正
又好難怪觀眾讀者唔想色海夢,根本作者就係刻意經營海夢嘅色氣,漫畫仲用咗3話嚟講新菜同呢個比堅尼辣妹度身係幾咁難耐,原作者筆下嘅海夢,身姿、筆觸、骨感,仲要比動畫色幾倍,作者真係好強。一句講晒,作者就係想要色

連載呢套作品嘅 Young GanGan ,期期封面都係呢種,所以漫畫刻意經營色色情節,都係配合番雜誌風格啫

只係套作品受重視,唔係因為只有色色海夢,如果只係J海夢而忽略其實部份,就真係好可惜。我覺得五條嘅成長都好好睇,第一套cos服,同學園祭篇對五條好重要
事實係漫畫開頭要引人睇,好多都要加啲fan service先
今集先動畫第二集,漫畫先做到第四話
而家淨係做咗開頭嗰少少,睇落去個劇情自然就會發展
學園新菜成長超大
好想動畫會做到呢part 不過應該無咩可能
做完團cos應該完
前幾頁咪有巴打話鍾意男主多過女主囉

btw伊織もえ同日高里菜好似樣
(不過日高冇咁大波)
有少少似禮儀師咁,個專業認真態度令人尊敬。
咁快諗結局,一齊左先啦
差在幾時

睇wiki男主都唔算新,有配遊戲王主角,不過其餘基本都係路人
成套野最多人識應該係種崎敦美
問返第1話動畫
點解課室女主飛到半空 撞到男主?

睇返漫畫唔同
唔小心J咗
gif好癲
每話都有個謎

第1話:海夢要點先可以玩到由半空打橫飛落枱角,又撞佢唔死

第2話:有冇掂到妹妹
順便表明心意
量尺寸都可以做一集

好睇
其實泳衣同底衫褲冇分別
泳衣唔會攝m緊
有機會透駱駝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞