[有圖慎入] 屯門啊叔放狗唔用狗繩 柴犬亂咬狗

508 回覆
1393 Like 25 Dislike
你岩晒好未
身為一個人,唔用手打,除左拎架餐我諗唔到第2樣
我教就打到佢仆街先識聽話
邊牧出名醒到你教佢做動作
佢會慢慢偷懶試你底線
你話佢佢又會發你脾氣,成個小朋友咁
你老母畀人屌到呀呀嘢弱智仔打開度門睇吓啦
係啦一定
你岩晒又好未?
係咪都仲睇唔到拳頭?
唔好,想俾啲你岩
我之前就係大過淡定 帶隻狗去狗公園玩 我未放繩嘅 有隻所謂大家都話好乖嘅黑色唐狗跑過嚟 就騎喺我隻狗身上 想咬佢條頸 主人又坐埋一邊傾計 完全唔理 仲話佢係玩吓 我即推開嗰隻狗 都唔理自己會唔會被咬 抱返起我隻狗 叫佢哋搵人控制返自己隻狗 咁我抱住我隻狗行入少少自己玩 點知隻唐狗跟實我腳邊 佢主人嗌佢 佢都唔理 直到主人行過嚟拖佢走 後來嗰隻狗走咗 嚟咗隻好似樣嘅黑色唐狗 友善好多嘅 當時我同我隻狗坐埋咗一邊休息 我隻狗見到佢即刻嚇到瀨尿 從此驚晒所有狗 所以我以後都唔會假設每隻狗係友善 我都一定抱起自己嗰隻先 我唔想冒險 唔係個個主人都管得住自己隻狗 理得佢哋覺得我港女 有咩咁巴閉又好 除非真係友善 先抱住佢 比佢哋互聞吓
拳頭畫面唔靚 會輸民意
班狗咬狗撚煩到仆街
你隻狗驚狗就咪撚落大狗場啦好心
如果係細狗騎住你隻狗咬頸唔知係咪就會覺得只係玩下呢
有咩狗玩嗰陣係唔會咬頸架
係咁撚惡想咬既話 你隻狗就流撚咗血啦
啲柴犬主人真係好撚煩 躝返去細狗場啦
真呀師兄
柴犬係固執教唔聽。但芝娃娃真係好嘈好煩🥲
屌你老味點解世上有咁多你呢種人

野野想像力無限用黎屌人,又唔柒了解件事先,絞盡腦汁為屌而屌咁,你生存係世上仲有咩意義

點解要用拳頭打啊,隻狗有權貴病,覺得自己大撚過人,惡過人,好打過人,階級高於人,所以對人亂咁發脾4,咬人,個教練係俾佢睇人類既武器足以收佢皮,就係個拳頭,而且點解打佢啊,因為隻狗剛剛咬完佢隻手

你出獠牙我出拳頭,用肉搏既交流去確立返應有既階級關系,用棍扑都冇咁服,自此隻狗就當左個教練係大佬
體罰係最後手段,如果其他正常方法無效都叫好過死。
咩叫大狗場細狗場我淨係知嗰個叫狗公園 或者寵物公園 康文署都係咁叫嘅 一係你打去叫佢分返大細狗場 我實去 唔好講咩係人都知邊個大狗場 邊個細狗場 仲有唔洗咁多如果 總之有狗想攻擊我隻狗 無論係大狗定細狗 作為主人都一定會保護好自己隻狗 如果你望到某隻狗 咬緊你隻狗條頸 而你懶懶閒覺得狗玩係咁㗎啦 咁你隻狗都好大機會變成Post中隻狗仔咁動物唔識講嘢 唔會話你知 我而家玩緊咋 主人要自己識分 當時我係未放繩 隻狗一見到我哋入公園已經衝埋嚟騎住我隻狗 又吼又咬 就係好彩我未放繩 我可以即刻扯返我隻狗返嚟 嗰隻狗不停嘗試去咬但咬唔中 我都好慶幸 我相信狗與狗之間都識分對方係玩定唔玩 如果我隻狗見到類似嘅狗都嚇到瀨尿 我都相信嗰隻並唔係玩 我隻狗喺未發生呢件事前係唔驚狗 而家驚晒所有狗 我並唔係養柴犬 咬我隻狗嗰隻就係大家口口聲聲話好乖嘅黑色唐狗 所以我從來唔會信溫唔溫順 動物本身就有佢嘅野性 總之我做主人嘅 我要做咗我應做嘅先
留名先
你而家都係嘢嘢想像力無限屌過嚟㗎。第一眼見到留真實感覺你都想像咗我咁多嘢啦!有講件事嗰D ching我有屌?屌咪又係屌返你呢D一句ban埋嚟嗰D囉!
一定有呢張圖
垃圾狗就算9數啦

我話芝娃娃呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞