每次睇完一套Sitcom,個心都好撚空虛~

130 回覆
138 Like 3 Dislike
想睇一場比賽係
Troy+Abed vs Sheldon +Howard
鬥咩都得
parks and recreation 真係嚴重underrated
superstore 真心好好睇好 underrated 睇完好想行超市
邊段?
佢同raj望住塊白板加埋首歌嗰段笑到癲
所以How I met your mother 我睇到最後一季 最後果幾集一直未睇 唔想佢完 They’re just extra… wait for it… ordinary
可以睇到22集停
早兩日完左 it crowd , 套野太短,同啲角色冇乜bonding就完左, 最好笑有兩集
1) 個boss著左條電褲
2) roy扮傷殘坐輪椅
3) 個boss 中意左個trans 之後打交
今日開左 Seinfeld, 暫時睇左5集都唔錯,個flow 幾好,個女主係arrested development個女律師嚟,後生都幾靚
睇咗兩集
諗緊棄唔棄
第二集都諗棄唔棄可能唔啱你口味
我覺得係最好笑嘅劇值得俾一季機會佢先
I kinda want something to happen between us, romantic styles
Ted and Robin 好彩最後都終成眷屬
我覺得真係睇到大笑出嚟既得幾集,有又冇乜溫馨感動moment
可能過多排再試吓繼續
其實初初睇頭幾集big bang theory都覺得麻麻
但睇落就好鍾意
最好笑
咁我遲啲再試吓繼續啦
其實就係見佢唔係咁多季
又有咁多人讚先揀咗佢
IT crowd第一季係唔好笑, 第二季先嚟料
vocious
其實第一季已經好撚好笑
我第二集已入局,一日爆晒全部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞