[漫畫] 出租女友討論區 (19) 奉勸各毒撚咪咁易動情,鐘意人

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
唔係有架兩分分鐘又成班hehe haha又蒙混過關,繼續拖
碼。。。系度嗎。。。
識左15年個frd係咁迫和也都好撚老尷
你咩身份呀?
如果覺得和也係講大話,佢都講左一年以上
仲話咩認識既和也唔會會講大話

你話和奶奶?父母迫宮都合理d

呢仔友只係黎痴飲痴食
鋪到咁,下集會唔會話樓下心臟病發
木部早期其實有助攻同真心為和也著想
作為最好朋友會咁嬲係正常
最好朋友就唔該了解成件事之後出聲啦
大庭廣眾咁樣迫和也都叫最好朋友
可能佢其實鐘意和也
但麻雞講嘅嘢都係真
和也同水原真係講咗一年半大話

木部亦都真係有試過佢,只係和也跳海救人過咗關
而就算當眾Kiss埋都可以繼續講大話架啦,呢D嘢係應該黑白分明喎

佢同和奶奶先係全作心智最正常
佢全劇唯一正氣正常人
我想佢做主角
水原最後跟木部一齊就真係神作
總之下集非常關鍵
又黎新想法?
咁現實黎講, 你best frd遇到咁既情況, 你選擇幫frd 過左今次危機再問佢咩事, 定係即場隊爆個frd為止
講就易個氣氛咁尷尬,真係出嚟跳隻舞無事咩?
講就易個氣氛咁尷尬,真係出嚟跳隻舞無事咩?
樓下同冬菇頭證明咗幫口耍走件事都冇用,因為奶奶都要和也交代清楚

反而木部係真心為朋友著想之餘,仲有諗埋奶奶感受

唔係一齊幫手講大話先叫好朋友
咁又有無諗過和也感受, 關埋門可以再慢慢傾, 係要大庭廣眾搞大件事咁
不過以上用正常人套路 套漫畫就無野屌
反正最近幾十話(甚至100話) 全部劇情都係on9
成個樂園篇都拖到on9,又係loop 呷醋、表白、拒絕、回憶,D配角又衝出黎搞事,唯一有唔同就係用左一話畫性幻想
由第一話開始已經係又廢又柒嘅柒頭,點會有人可憐

一開始就係佢嘅虛榮心同軟弱先會搞成咁,宜家擺明就係劇情殺用十萬個理由唔俾佢表白來做鳩佢,真係男人就應該自己搞返掂件事,弄假成真又好,土下座又好,和也係要自己承擔責任,三觀不正先會覺得木部係火上加油,真心為朋友好就更加應該要喺呢個時間鬧醒佢

木部嘅底線只係唔想和也令老人家失望姐,仲想幫佢㩒住件事先唔啱
講真 對住ptgf沉船 依家咁既景況係唔抵可憐
其實栗林租完瑠夏之後好似租咗一日水原, 點解唔篤爆?
我都覺得木部好奇怪
大庭廣眾問問問
講句大家返上房再傾唔好咩
又可以比時間佢地冷靜下

只能夠話好心做壞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞