蘇施黃:政府唔係對付緊疫情 係對付緊我哋

218 回覆
2188 Like 23 Dislike
蘇絲黃唔係藍絲,記得以前同毓民一齊做節目都係屌政府
好多個時出嚟既而家都仲係黃
個名掉翻轉知咩料啦
蘇施黃不滿再收緊社交距離措施 質疑政府「對付緊我哋」

【獨媒報導】疫情再起,政府昨日宣布收緊社交距離措施,包括再次禁止晚市堂食。前DJ蘇施黃在其YouTube 個人頻道對政府發炮,斥道「我想問親愛嘅香港政府,其實你喺度等緊乜呢?我有少少感覺,佢唔係對付緊疫情,佢對付緊我哋!」她要求政府交代其他抗疫措施,「可唔可以唔好淨係lockdown!」https://www.inmediahk.net/node/%E7%94%9F%E6%B4%BB/%E8%98%87%E6%96%BD%E9%BB%83%E4%B8%8D%E6%BB%BF%E5%86%8D%E6%94%B6%E7%B7%8A%E7%A4%BE%E4%BA%A4%E8%B7%9D%E9%9B%A2%E6%8E%AA%E6%96%BD-%E8%B3%AA%E7%96%91%E6%94%BF%E5%BA%9C%E3%80%8C%E5%B0%8D%E4%BB%98%E7%B7%8A%E6%88%91%E5%93%8B%E3%80%8D
藍架
回覆此人前請先起底

肥佬黎痴撚左線, 登垃圾熱狗廣告?!
https://lih.kg/2099005
佢煽動我憎恨政府
唔知佢D 00700賣曬未
比佢煽動到,依家好仇恨政府
留名
藍屍驚醒
個背景同件衫咩事
係青山住緊呀?
個樣咁殘 一定係食左好多藥
政府做野洗咩你呢條藍絲出黎說三道四、有穫你會出黎負責啊?成日掛住出去飲飲食食
大家檢舉咗未?
煽動
依家先知啊?太遲了
On9 政府做嘢洗撚我哋啲小市民教
邊個俾你質疑政府
蘇施黃帶頭叫人憎恨政府
最on9係下面仲有人話希望議員會發聲
醒你條毛

下面d留言
仲有人話希望議員會幫佢地發聲

藍絲有排受
邊撚個同你親愛的...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞