★J慧中時間又到了!(212)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
無合適人選?但比佢繼續做難免唔會又發癲
Btw 佢係咪有隱疾
拖死俄佬,普狗被人隊冧最好嘅結束方式

不過可能係攬炒全球,美帝指揮打核戰嘅末日戰機升空

https://twitter.com/new27brigade/status/1498133947066175496?t=vYen-Z8rYpUns-InzLt_uw&s=19
普京收皮俄羅斯可能會分裂了
早就備貨
靠政府就死得
蘇聯解體,源於去惹個演員,解體三十年後普狗又去惹個演員,歷史重演,附上澤仔做過嘅一套戲其中一個片段

老貓,都就快世界末日,入嚟同我哋傾幾句好喎
偏向普京收皮,換人上任,然後壓唔住,地區各自分裂
波音E-4B,又稱為「末日客機」,全稱為「國家空中指揮中心」(NAOC),由波音747-200客機改裝而成,美軍目前擁有四架同類型客機。E-4B 之所以有「末日客機」之稱是因為當美國受核攻擊或進入緊急狀態或地面基地受摧毀時可轉作空中指揮中心,作為一種現代化高生存性的指揮、控制和通信中心,指揮美國部隊,執行緊急戰爭命令,以及協助地方政府的行動。

唔行強人路線根本維持唔到俄國統一
佢呢排成一點先起身
希望老貓入嚟,有機會係大家道別

過去嘅嘢抹咗佢
話時話原來普京阿爺幫過拉斯普京
史太林嗰啲煮飯
普狗阿爺幫史太林煮飯?
係呀
唔記得咩飯店嘅廚師
呢鑊嘢本嚟可以避免,喺普狗簽署所謂承認獨立嗰時,學明居正話齋即刻派兵去烏克蘭扎馬,唔係同你打,係劃條底線,鬥凶狠拋浪頭,普狗就未必會打。

支拜,英國佬同班歐豬仲要強調多次唔會派兵,普狗即係覺得開綠燈,唔全面侵略先怪
係,普京心諗係咪暗示緊我,不過人地無話唔代充唔課金
×2
x3
到時大家RIP
老貓唔好諗住世界末日就落街周圍奶呀婆腳板
老貓,美帝已經update 咗佢哋個核戰生存手冊,快啲入嚟,please

https://www.ready.gov/nuclear-explosion
老貓被狙擊

打針撚 開始鳩縮,之前Full曬的
https://lih.kg/biruoAV
#18 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞