★J慧中時間又到了!(212)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
老貓active now
見到,冇得剪頭髮佢吹奏剃光頭,果然係光頭狗嘅fans
老貓成日攻擊樓市
老貓愛好,睇人仆街最開心

1. 樓市冧,業主跳樓
2. 封樓餓到仆街,去竹篙灣
3. 股市,幣市冧,睇連登仔跳樓

very evil
老貓勁黑心
我不斷問佢點解唔返嚟,佢唔理我
AI老貓
老貓work
老貓work
時常回避呢個問題
100%
Need 補償之前嘅lazy
佢不敢面對,似身有屎
老貓阿爺/老豆why當時唔去?

100%
佢而家淨係玩cc台
Bill Gates早十年前資助搞mRNA研究,幾年前喺環保膠大會講減少溫室效應就要減少人口,今次疫情佢嘅仔女全部冇打針,佢自己有冇打唔清楚,但佢四處谷針。

老貓肯入嚟討論吓最好,呢鑊嘢係咪全球左棍以疫苗消滅人口減少「溫室效應」嘅陰毛?

Fuck奇隱瞞疫情,資助武肺研究幾乎100%嘅事

呢兩條柒頭同dem嘅左棍行得好埋
cc台佢可以見soon仔
又開post
老貓AI開po同確診人數成正比
武肺爆發之後老貓好high

唔通冇返工?
電話智能卡實名登記制下月一日起推行

商務及經濟發展局表示,電話智能卡用戶須於今年3月1日開始,為其電話智能卡進行實名登記。當日起新發售的電話智能卡,包括上台月費服務及電話儲值卡,啓動服務前須完成實名登記。至於現行的電話儲值卡用戶,須於明年2月23日或之前向所屬電訊商完成實名登記。未有完成實名登記的電話儲值卡會在上述時限後不能繼續使用。至於正使用上台月費服務的用戶,除非「轉台」或開立新的電話號碼,否則毋須再作登記。發言人說,實名登記過程簡單、方便和快捷。用戶可根據所屬電訊商以短訊或其他方式發出的實名登記指示,透過不同途徑包括所屬電訊商門市、流動應用程式或網頁進行實名登記。個人用戶須登記其姓名、出生日期、身份證號碼及提供香港身份證副本。16歲以下人士登記時須得到一位年滿18歲成年人的確認,並同時登記這名成年人的資料。企業用戶則須提供其商業登記資料及指定某人士作為負責人,並提供該名人士的個人資料。
確診人數一升,老貓極度搶口
《多圖》呢條女正撚到你唔信
https://lih.kg/2875206
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞