波台9up區XIV

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
台灣人真係on9 有條友adidas買鞋發現個員工著對假nmd 之後開post出黎屌個員工 之後個個幫個員工話假鞋有咩問題 買唔起就著假架啦 d價值觀奇怪到呢

咁撚好笑都有
台灣人真係好撚on9

垃圾人種

佢地成日覺得買假野冇問題 郁d就鬧人地賣野賣得貴

著唔起咪著返平D既跑鞋囉
著乜撚nmd

冒版係唔尊重人地知識產權嘅嘢
竟然有人支持
你可以唔買 但唔駛著假 著唔起無人會笑你

根本就係 我成日覺得窮又點 根本冇人會笑你 窮又要好威咁同人講話我買老翻有咩問題就真係好on9

窮仲要舢板充炮艇,呢個真係最大問題
台灣人真係on9 有條友adidas買鞋發現個員工著對假nmd 之後開post出黎屌個員工 之後個個幫個員工話假鞋有咩問題 買唔起就著假架啦 d價值觀奇怪到呢

咁撚好笑都有
台灣人真係好撚on9

垃圾人種

著乜撚nmd

竟然有人支持

根本就係 我成日覺得窮又點 根本冇人會笑你 窮又要好威咁同人講話我買老翻有咩問題就真係好on9

香港d人又係咁 冇錢都要學人買隻假撈

咁撚好笑都有
台灣人真係好撚on9

垃圾人種

台灣人普遍窮 啲人打扮又老撚土 男女都係
今日同同事傾計 佢話去台灣如果唔買來回機票佢唔會比你入境 因為怕你去佢度做黑工
我即刻屌你老尾 人工低撚到咁我仲會去你度做黑工 你真係訓撚醒未

認真 我識好多人瘋狂吹奏台灣 想移民過去

都係生活失敗嘅人先會想去啲生活水平低啲嘅地方生活

垃圾人種

著乜撚nmd

竟然有人支持

呢啲叫行頭,倫敦金仔必備

垃圾人種

著乜撚nmd

竟然有人支持

呢啲叫行頭,倫敦金仔必備

識睇一眼睇得出 機芯冇可能冒到 成日覺得d人用老翻以為呃到人其實好柒
all sleep?
all sleep?

Yes
all sleep?

Not yet
all sleep?

WEAK
N Ben ho ball
想john吊墨魚
all weak
孤寂的晚上又只得我一人
孤寂的晚上又只得我一人

有我陪你
孤寂的晚上又只得我一人

有我陪你

孤寂的晚上又只得我一人

有我陪你

佢岩岩起身
孤寂的晚上又只得我一人

有我陪你

佢岩岩起身

成晚無訓
孤寂的晚上又只得我一人

有我陪你

佢岩岩起身

成晚無訓

關你撚事咩廢老
我愛李一桐
我愛李一桐

g

咁撚好笑都有
台灣人真係好撚on9

垃圾人種

台灣人普遍窮 啲人打扮又老撚土 男女都係
今日同同事傾計 佢話去台灣如果唔買來回機票佢唔會比你入境 因為怕你去佢度做黑工
我即刻屌你老尾 人工低撚到咁我仲會去你度做黑工 你真係訓撚醒未

台南d人窮撚到,又唔撚識字
用注音用到腦殘
應該送晒入集中營
我愛李一桐

孤寂的晚上又只得我一人

有我陪你

佢岩岩起身

成晚無訓

關你撚事咩廢老

我愛李一桐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞