波台9up區XIV

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
那幾天熱戀, 美好雖然短...

今次又咩人格牙

聽緊周國腎bb=.=

垃圾

你共我醉後看誰都風光~

agger路識貨

香港最好聽一定係達明一派

品味既野人人唔同, 咁岩國賢bb D歌喺果段時間好適合我聽
自此就愛上左佢

唱功一般 可能我中意聽舊歌 beatles queen led Zeppelin個堆先係我杯茶

我聽歌唔係睇好唔好聽, 有d歌會令我諗返以前一d美好/遺憾既回憶
那幾天熱戀, 美好雖然短...

今次又咩人格牙

聽緊周國腎bb=.=

垃圾

你共我醉後看誰都風光~

agger路識貨

香港最好聽一定係達明一派

品味既野人人唔同, 咁岩國賢bb D歌喺果段時間好適合我聽
自此就愛上左佢

唱功一般 可能我中意聽舊歌 beatles queen led Zeppelin個堆先係我杯茶

我聽歌唔係睇好唔好聽, 有d歌會令我諗返以前一d美好/遺憾既回憶

我聽歌唔同 我好睇首歌嘅意思同技巧
dost貢有生活態度
dost貢有生活態度

一齊聽rock
dost上流人士,好羨慕
我都係聽開校長學友牙fred嗰啲

dost上流人士,好羨慕

上鬼流 呃緊綜援now

我成日聽校長同葉倩文
劣d既謝霆鋒twins又會聽

我成日聽校長同葉倩文

好憎謝霆鋒 頂佢個肺 彈結他廢撚到 又扮野學人Jimi Hendrix 打爛枝結他 人地彈到癲左失控 佢就扮失控
貢多老鬼
我聽開陳柏宇張敬軒吳業坤ja喎
貢多老鬼

我聽hana
貢多老鬼

我聽d歌手十個有九個都死哂
貢多老鬼

我15碎

我成日聽校長同葉倩文

好憎謝霆鋒 頂佢個肺 彈結他廢撚到 又扮野學人Jimi Hendrix 打爛枝結他 人地彈到癲左失控 佢就扮失控

https://www.youtube.com/watch?v=1M6OE9OOVFQ
依個扮暈仲好笑喎

我成日聽校長同葉倩文

https://www.youtube.com/watch?v=1M6OE9OOVFQ
依個扮暈仲好笑喎

呢個真係笑到我仆街 型撚到
貢多老鬼

我15碎

牙笨做左聽日份英文未
想借黎抄
貢多老鬼

我15碎

岩岩升中學

收啦狗公
貢多老鬼

我15碎

牙笨做左聽日份英文未
想借黎抄

聽日抄拿子
當年小學戈陣, 電視做緊甲蟲王者
日日放學就系狗衝反屋企睇
好懷念
我聽開蒲歌
貢多老鬼

我15碎

岩岩升中學

me too 啱啱拎老豆d碟聽
我聽開蒲歌

點為知蒲歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞