[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日)[21] 印仔陪你彈丁 舊瓶新酒歡迎冇驚玩入| LIHKG 討論區

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
正常係用無課石先,用曬先到課金石
你係咪凌晨三四點玩先搵唔到人
其實我係唔識禁 係揀個room 入場定點
無野啦, 原來係我自己鎖左暗語所以睇唔到啲場
可以room或街場(即係面連)
街場好處係多人遊玩會多一個面連箱(除咗轟絕)
有add好友嘅話,不論相距幾遠,都可以連到線

Room就唔使add好友,直接放條room link俾人入,跟住開場就得。同樣唔受地區限制

不過會少一個面連箱,開場果條友冇得用探險團最高效果嘅力量
明白,唔該晒ching
清楚明白!thank you
有D傻仔冇追post 就以為我矛盾師

我都重申好多次你/妳課金支持好遊戲我無任歡迎

我係叫他/她 之後怪彈禮物包越出越貴或者越密,你都唔駛再屌!!(因為你deserve it)!!

等如我歐洲血統一直被負皮一樣!食得鹹魚抵得渴

好老實禮品包如果隻寵出到五條一樣強買290 港元!我一樣會課!起碼有保底!佢敢出我敢買

玩遊戲最緊要自己爽!一堆YouTuber話唔值得抽銀魂

我10 抽中上面三隻好鬼爽又話過你知咩

想課就快!禮品包銀魂好似得一個星期

冇課長我玩條毛咩

無睇開銀魂 但58$幾抵支持
用黎刷堆活動都抵
今次個禮包真是好多人課咗
入場全部都是4銀魂

昨天的
想問下守護獸有無話用邊隻好, 新手想刷番隻
最好用個兩隻都絕版
貓仔同強印
唔洗刷住啦 好哂時間
咁我用小號雙開農下 果實先
除左霸者塔之外仲有無邊度可以拎英雄証? 差一張比NEO

呢六隻比較好
不過電飯煲老師同帕克暫時絕版,未知幾時先再有第二彈合作
榮冠鬥技場
禁忌之獄
嚟緊仲會開未開之大地
國王世一
平時刷野 神殿用既頻率最高 最實用
等合作出合作守護獸再刷
https://www.youtube.com/watch?v=TQPPXnBKyIY&ab_channel=%E3%81%AF%E3%81%98%E3%82%81%E3%81%97%E3%82%83%E3%81%A1%E3%82%87%E3%83%BC2%28hajime%29

差d俾你大到, 根本歐洲人同非洲人點都唔同世界!!
9500 石就極到.....仲要係1月1日最難中既時間抽!!
被打臉有何感想???
咁咪佢歐
唔明你噏乜9
佢要攞彩嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞