(漫畫L入) 戀愛與謊言

41 回覆
1 Like 0 Dislike
啱啱睇咗雙結局,都係中意美咲個結局,莉莉奈個結局唔掂。

利申:美咲黨
你幾時表白?
無表白過

莉莉奈正好很多wor

又正,又醒,著衣又靚

利申:動畫黨

p.s. 出雙結局最好 ,皆大歡喜
如果有埋三結局就好
個雙結局勁求其
寧願佢畫個if畫長啲
依家求其將個表白換咗對唔同人就當結局咁
一啲feel都冇
終於結局嗱追番先
睇到284 就咁睇未出哂
覺得美咲線好啲
之前未話雙線前就估佢諗住走美咲線
呢套同其他幾特別 兩個都唔想輸
男主無美咲就死左
莉莉奈就相遇到依家陪哂男主
係咪兩篇都係5話完?
作者都係拖唔到動話化
呢套真係垃圾到 每周7頁 變雙周7頁 再變到停更行雙結局

明明係講命運紅線 vs 科學紅線, 最後同學不來一樣為迎合twitter d fans而走雙走

一聽到行if 即棄左, btw 佢吹到咁大 仲有D想知最後男主有冇死 / 美咲有冇嫁老餅 / 美咲所謂天才技能係咩 樓主介唔介意四重加密劇透
你講個啲全部都冇交代

個人鍾意美咲線多啲,連條命都比埋你,如果最後同個莉莉一齊,自己就嫁老餅,諗起都覺得sad
冇嘢了自己check咗

兩篇7話完
前3話係重新編輯版
第4話先開始分歧路線

然後單行本快過app版完
屌 咁唔使追了
即係仲有3集?睇到284
仲有2x2=4集
因為美咲劇情合理啲,莉莉奈線係有少少牽強
仁坂一早就玩完,因為男主唔係hehe。
不過作者都用幾大篇幅去講佢,算係有交代啦。
同意美咲好慘
莉莉奈end個鋪塾完全唔夠
寫到佢唔知做乜就放低咗美咲咁
個人中意美咲線 好睇d 比較完整
莉莉奈線 美咲性格變到好估怪 好夾硬嚟
重點莉莉奈線竟然無莉莉奈出現

利申 莉莉奈黨
就係呢個感覺, 上一刻就要生要死, 為咗迎合劇情, 下一刻就乜都唔同晒..
我都係睇到284, 莉莉奈應該下一話會出現.
其實一開始就行美咲線
命運紅線 同 科學紅線呢個命題 係作者親手帶出
邊一面會嬴本黎就好明顯 尤其美咲爆大獲之後

但動畫上果排作者TWITTER好多人支持莉莉
因為到動畫完美咲都仲係收收埋埋 所以只睇動畫唔知美咲付出咁多

可能係咁佢就玩雙線結局

不過到尾 我剩係想知美咲身上既迷點解,
佢點走出父母離婚陰霾
佢最後對象係咩樣 佢有咩天才技能要參加呢個計劃
主角揀佢使唔使死 唔揀佢又點處理佢同老餅婚約

不過聽巴打講最後好似都係冇解
每邊應該仲有5話,好似講每邊結局有7話。但篇幅應該唔夠講晒你想佢交代嘅嘢。停刊咗咁耐,玩雙結局討好人,都寫唔到個結局應該要交代嘅嘢,真係要拎去打屎忽。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞