覺唔覺Ian(陳卓賢)演藝生涯做得最錯就係入咗Mirror

108 回覆
255 Like 323 Dislike
《正式開始》係咪佢人生高峰
所以我既意思係佢除咗有料之外實在太唔適應做一個idol(太唔主動)
btw佢人氣唔見得低過呀Jer掛
今日都好似死老母
開始
開始有西屌
係呀 就算演唱會都炒炒地

跨年算穩定咗
睇嚟佢EQ唔多得
會變左第二個洪卓立
咁又未必
mirror入邊起碼有4 5個路人甲
如果係真 更加冇理由合理化佢咁嘅垃圾態度
佢自從出咗道 次次唱live就好容易聲飄
一唱啲要爆上去嘅line就撐唔起 唱到漏氣咁
夠靚仔人又高唱歌又好聽又識作詞作曲

你睇下 Jay Fung 唔高唱歌唔好聽唔識作曲咩?
除左個人實力,無包裝同推廣、無曝光率
新人攞完第一轉要捱接近十年先叱吒男銀
Jay Fung 作 ga
自己唱返都唔錯
https://youtu.be/Uw4wcbILPAc
支持IAN單飛
其實大家都知12個入面邊個哩刻唱live最好聲架啦,ian想超越佢咪做好d個人image
造型既問題驚閪咩,張敬軒林家謙都唔係好靚仔,只要你無整容,執一執理撚得你10年前20前係乜撚野樣
ian把聲一定好過al 姜濤edan,做好自己形象跳舞跳齊step唱歌比d感情比d力一定有人欣賞
唔甘心做老二咪事事做好囉,黑面比人見到就仆硬街,現實就係咁,理得你真性情係點,做得藝人件事幾閪都要硬食
靚仔?唱得好?
冇其他鏡墊底
佢出嚟單飛仲俾人笑得勁
睇左頭五個字 已經唔使睇落去
feel到佢心入面好鄙視好唔想專登衝去鏡頭面前做埋哂嗰啲drama式,假到仆街嗰啲反應,無奈隻game就係要咁玩。
之前奧運訪問AL,姜濤嗰幾個喺人講緊嘢嗰陣做埋哂低能手勢搶鏡,Ian夾喺中間明顯feel到佢係幾無奈同覺得幾un眼
十年後, mirror 開始衰落
連登仔:「覺唔覺得 十年前既mirror 被嚴重低估, 明明好有實力, 點解咁多人屌」
企定定唱歌真係好適合 Ian
https://youtu.be/6cHOhrBBkiU
唔知會唔會有 潛規舉 ??

唔係話上床
但最起碼要陪D 富婆(投資人) 食飯之類
除左身高
同金鐘連登仔有咩分別
你好專心一意咁狙擊呢條友
佢咁垃圾唔入mirror既話識佢老鼠咩
靚仔?
肥賢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞