1人N件Amazon 抵買之選 (18)

1001 回覆
10 Like 12 Dislike
退嚟有撚用咩 Black Friday 價買唔返啦 仲要食咗舊骨
好慘
想問你地係咪都濕剃 可唔可以用剃SO高其實
剃鬚刨我乾剃開,濕剃好易損
幾耐洗一次部機 定其實日日洗會好D
通常用到自己頂唔順先洗
我都集運緊野,點算
有封美國咩
我記得好似得英國菲律賓嗰d
行政長官林鄭月娥說,目前本港的外防輸入措施,包括豁免機制,本身經立法會審議,預料進一步收緊空運措施後,部分貨品將無法來港,或來港後要調高價格。

林鄭月娥出席立法會行政長官答問會時表示,本港外防輸入措施的嚴格程度,可能只僅次於內地,亦被西方媒體、商會及領事批評得「好緊要」,指本港已為此賠上代價,但即使有商界認為會影響香港的國際中心地位,她亦都沒有辦法,因為當局需要防疫抗疫。

她表示,由於有空運機組人員違反防疫規定,當局會收緊空運措施,相信後果很快呈現,例如食品、藥品、電子產品來港的情況會受影響,市民有可能無法購買有關商品,或者要高價購買,形容甚至餐廳重開,都可能無法來貨。

林鄭月娥表示,不會放過違反規例而影響香港防疫狀態的人,承諾會追究到底,並採取法律行動。
用左百0好多年 今次轉用PAN記 剃感 好過百0好多 好抵用
貨機係停國泰定全禁
DHL 有自己機
今日見到佢收左英森件
然後DHL sms我話17號送到(早過Amazon 時間)

係咪呢幾日會到?定要係機場等好耐?第一次買
Sf 通常都係專機?應該好快
件英森貨由UK 走左去germany
咁樣避到政策定點
正常都係去LEIPZIG再直飛香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞