1人N件Amazon 抵買之選 (18)

1001 回覆
10 Like 12 Dislike
一樣 today 8pm
Pickupp 送
We’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 28 January, you can come back here the next day for a refund.
refund 左shipping charge 先
頭先問cs 佢話ecms 話48hour 內送到
送唔到再搵cs 佢地會再寄多次
有得refund shipping charge咁好嘅咩 係咪要直接同 CS要求先會有
要搵CS
我印象中有收shipping charge 既order 過左預計送貨都有得refund
返到公司同CS慢慢斟先
留明
Refund 咗 shipping fee 了 希望唔洗refund 埋件貨啦
3月先到
岩岩禁到 可能4月先有

今日改早左一個月
鬚刨等佐成個幾月先到
啲鬍鬚有幾長?
今次pk啦
話說我為咗夠49美金free shipping 買咗兩件貨做骨
另一件就係預訂嘅 4月正式發售
其中一件就一早到咗 但另一件骨就已經拖咗我成3個月都未ship
宜家仲要拖多我一個月 仲話一個月後仲未ship嘅話就cut 單
咁樣會唔會連預訂嗰樣都cut埋我咖

有冇人試過27號買,5號到香港機場到依家都冇消息
dou4la收皮
日馬ecms 係pickupp 送,德馬/英馬ecms 係中通送
廢還廢 買得到google都叫有少少咁多用嘅
同佢默哀一秒
CCwGTV粉藍粉紅色到手係幾靚

但成個過程無update, 佢地海外倉有無收到, 轉運緊未都唔知
又要成個月先到香港
想買lodge grill pan
係咪等到佛誕都唔會有free ship
咁重嘅嘢好難free shitting
件貨25蚊
Shipping 18蚊
感覺成件事好反智
但計落集運仲貴
收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞