GBA pokemon究極綠寶石改版討論

1001 回覆
13 Like 27 Dislike

邊到黎
打霸主 正常都可以用憤怒門牙一半血一半血咁磨伍 但對幽靈系就搞唔掂 邊隻精靈學到劇毒?同埋有冇18個霸主嘅位置
唔知點打
我用音波龍 憤怒門牙招技就必定扣對手一半血 打3次就紅血所以易打 但係招技係普通系 對幽靈系就無得咁樣屈 所以諗住用劇毒屈 但係我揾唔到劇毒嘅技能機 所以想知邊隻學到劇毒
毒貝比有
係我玩個版本唔同定點 我18隻全部固拉多蓋歐卡sl一擊必殺過
上面沖浪
蘑蘑菇
搵到了
有冇巴打記得
個道具係飛行道館門口打完npc拎,街邊應該係第三(雷)道館pc外面嗰兩個npc
隻百變怪捉極都係3v
有冇巴打有性格薄荷嘅答案?

之前巴打搵既
攻之道,起左下角再左手邊游水入去

二周目天空之柱第二層
行右邊會容易好多
有冇地獄mode詳細攻略
次次打新野都差唔多要練多兩 三隻新寵
不斷試錯 依家飛行道館打到嬲
去左玩孵蛋 孵足一日先得隻31 31 31 31 30 30
同埋想問下 天氣隊點玩
沙暴隊 第一周目係唔係唔夠技用 要第二周先玩到
空間隊係咩意思
我卡緊第四道館真司貪快無刷隻女既火主 而家企左係度 諗緊重唔重開好
講黎聽下 咩陣
Btw
烈空座唔使捉,打死佢自動入精靈球
我烈箭鷹殺佢忍者 佢出瑪莉露麗 我烈箭鷹補一下雜技 佢腹股 我雜技 佢秒我 我換隆隆石 重踏 佢換天蠍王 我落大嘴鷗換佢天蠍王 佢出尼多王 我隆隆石自爆 再落鯉魚王攀瀑布殺佢 差隻黑暗鴉同鴨嘴火龍唔知點解決 仲諗緊
我全部性格都係刷爽朗 烈箭鷹火主鯉魚龍都係夢特
可以用吼叫 跌走佢 天蠍加瑪莉
佢會不斷毒自己加腹股
之後就睡眠其中一隻 就龍舞雨天直落
我烈箭鷹殺佢忍者 佢出瑪莉露麗 我烈箭鷹補一下雜技 佢腹股 我雜技 佢秒我 我換隆隆石 重踏 佢換天蠍王 我落大嘴鷗換佢天蠍王 佢出尼多王 我隆隆石自爆 再落鯉魚王攀瀑布殺佢 差隻黑暗鴉同鴨嘴火龍唔知點解決 仲諗緊
可以用吼叫 踢走佢 天蠍加瑪莉
佢會不斷毒自己加腹股
之後就睡眠其中一隻 就龍舞雨天直落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞