有冇uber 撚可以分享下一個月搵幾多

90 回覆
2 Like 33 Dislike
50k-100k
我做咗幾個月都圍到皮
發覺之前幾間租車公司都係好污糟同殘
依加幫襯梗黃蜂租車靜靜雞做
包哂保養同外觀靚靚囝囝
uber嘅出現其實累左好多後生
我係其中一個
如果巴打你未入行 認真計下條數先
岩岩uber出左份司機成績表
最勁果個癲佬做左9千程,8xxxx公里(未計吉車兜黎兜去)
勁啦掛 每日起碼13個鐘起
行程費每公里4.75,當佢部車慳油每公里賺到$3.5
成年先得28萬,仲未扣停車場,保險牌費維修
停車場當你2500x12 3皮
保險牌費維修當你好勁唔識壞淨係換4條肽 都1皮
姐係得返24萬年薪
每個月2萬,但一個星期開78個鐘
到最後埋單,部車嘅貶值呢,皮又爆,車又花又殘

所以好好諗清楚
試過幾款都係慳油車
Prius 都係6毫7,毫子 一公里

反而最慳油係佢架 Corolla Fielder 同 ct200h
都係6毫內,不過CT200H個內籠細唔方便

Corolla Fielder就長身啲新淨啲
不過車客真係舒服同埋個樣無咁吸引
因為冇人叫你買自己車做㗎嘛,梗係租車做啦
佢prius好貴wor
公價先5000 佢成7800
補多一千揸voxy可以做埋c同xl啦
公價5000嗰啲車行同私人俾你租咋嘛
又無牌,有事就入自己唔博了

貴多小小包哂所有保養
我長租怕冧車就廢事,唔慳個幾百了
交車個陣外觀又靚仔啲算係咁啦
同埋voxy 邊有人做Uber 咁貴油錢
多謝你

就係因為唔知條數點計所以上黎問下參考下
會再計下自己條數
租車做先濟唔過
一日比盡你搵千拎蚊 扣租車油錢五舊都唔知有無得落袋
講緊做10個鐘先有呢個數

何不真係搵份工

利申:一兩年前做 依家唔知多唔多單
gogovan啲價太鹹
租車做仲慘
一個月當5千,一年6萬租車
除左tesla邊有車販值得咁快

揸tesla做又係慘 有個師兄弟2年前上會部model s連埋息4x萬
今年部車23萬公里,賣21萬,無左20萬
當中屋企獨立電箱一季3千蚊叉電

做uber就好似碌卡咁 ,但你嘅利息唔止係錢,仲有體力同工時
租車試下做, 親身體驗下, 好過上網問
早幾年警察放蛇捉uber, 近幾年唔聽見再捉, 係唔係仲有捉uber 但無報紙再報導?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞