講MH各有各特式既人根本係自欺欺人

86 回覆
17 Like 16 Dislike
好在我係真機迷,一早買左PS4

有無買埋xb1呀,唔係就唔算真機迷架啦喎

MS狗也不屌
利申:前金會員

MS狗也不屌
利申:前金會員

買左ps 又買老任機都係任豚 ( 好似係 )
依家
以為同女神一直有良好性關係 慢慢及展落去
點知有日比朋友話你條女三萬數過夜 係雞
一直安慰自己 唔係既唔係既
最多係有仆街想ntr姐 女神咁純情點會咁
點知去到最後先發現女神大叫 變成你的形狀了
原來自己一直比人當sp 人地自係正印
唔知以為出左PSV 版
上到主機芒亨只係一隻三線作品
就算畀佢登錄一部過億裝機量既主機都發唔到圍
何況ps4 連一億都冇
你估佢會唔出手提版芒亨?
到時咪又係Switch 唔通出畀PSV 咩

好彩而家買遊戲機真係好平
依家
以為同女神一直有良好性關係 慢慢及展落去
點知有日比朋友話你條女三萬數過夜 係雞
一直安慰自己 唔係既唔係既
最多係有仆街想ntr姐 女神咁純情點會咁
點知去到最後先發現女神大叫 變成你的形狀了
原來自己一直比人當sp 人地自係正印

我上頁先屌完mh只係隻臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞