講MH各有各特式既人根本係自欺欺人

86 回覆
17 Like 16 Dislike
我驚到時如果有MH5 出係NS 咁你又會唔會講誠意? 根本就係錢銀作怪 如果MHW 都係賣得幾十萬 以後PS 可能都係得port game

對我呢D MH只係臭閪既玩家黎講
佢出邊都撚我撚事
但係問題而家條臭閪黎乞我呀
呢d咁淫既臭閪,分分鐘第5代個陣跨全平台好撚出奇呀
點可以比對方擁有我地嘅驚!

點可以比對方擁有我地嘅驚!

屌過既女人唔撚要啦
PS4個畫面連PSP都不如
一隻sell精準操作卻動作生生硬o既動作game

呢個唔重要,重要既係,有人只能夠食移植,唔係新game

你知唔知好多機迷係同時有幾部遊戲機
唔會話玩左呢隻就玩唔到另一隻
有錢就可買哂佢
講咁多做乜
到時你咪又係買
講咁多做乜
到時你咪又係買

唔買XX wor sor
垃圾mh
識玩一定玩動森
垃圾mh
識玩一定玩動森

垃圾遊戲
NDS賣527萬
wii版賣得126萬
為咗一隻過氣game世界大戰
有乜好嘈
任記mh保持傳統系統
隻mhw就完全係另一隻新game黎
只係掛羊頭賣狗肉
二隻game跟本既性質就唔同

利申:有sw同ps4 玩緊mhfg
有乜好嘈
任記mh保持傳統系統
隻mhw就完全係另一隻新game黎
只係掛羊頭賣狗肉
二隻game跟本既性質就唔同

利申:有sw同ps4 玩緊mhfg

我個人反而覺得佢再係咁加兩條龍整多兩個狩技又當新反而仲快收皮。mhw係有賭博成份,但起碼睇到佢無固步自封同識求變。再講open world係大勢,mh一向係歐美市場唔吃香,佢想打番入歐美市場都無可厚非。
任豬不願面對

MHW唔係外傳
任豬不願面對

MHW唔係外傳

上到熱門好似有錢分

係咪架
有冇挽過牙Ching

有錢就可買哂佢

你又知唔知得一部家用機既玩家先係絕大多數啊

有錢就可買哂佢

真係咩
所有同事都係雙修三修
你話一部反而少見

有錢就可買哂佢

係就唔好咁高調啦
呢個唔係錢既問題
兩部機都係2千幾,去老麥做一個星期兼職都買到啦
重點係愛同名義呀蠢閪

兩個製作團隊,一定有一個團體既資源同人才係多D
就算你話135玩NS 246玩PS4
都一定有其中一隻係做得細心D,質素高D
就算你玩兩條女,都一定有一條女你係鍾意多D,你始終都要選一個做正妻一個做二
唔係各有各好,而係名義既問題呀!

MH愛邊個平台明顯,好明顯啦
某個平台既豚唔好再自我安慰啦好嗎?

做咩沉船?
兩隻雞人人都屌過都想同佢地過人世

有錢就可買哂佢

係就唔好咁高調啦

咁佢地最得閒呀嘛 得一部機有時無驚玩咪唯有上網9up

有電話先係大多數
齊齊轉豬好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞