召集所有玩過《神之領域》嘅巴絲

90 回覆
1 Like 0 Dislike
係要組團打嘅海馬法師

冇記錯日服聖職可以用補血技黎打死佢
至於夢領 韓神 秒
夢領嘅大屠殺 係武道村格鬥場入面
一日五次 一場十分鐘
可以選擇天上或者地上

圖片來源網絡

日服結業前華人大合照
最上嗰啲係四變 (唔記得舊神最高係二定三變

可惜我喺呢個時候已經棄左坑 有好多熟悉嘅面孔
好懷念以前一堆人玩一隻game要組隊既年代

依加搵隻game多人d都難,又單機又副本先會組
好懷念以前一堆人玩一隻game要組隊既年代

依加搵隻game多人d都難,又單機又副本先會組

依度都要組隊架 好多都一齊玩
當然都可以單機 但團多
當年中學玩
好正
當年中學玩
好正

好似都唔少人有玩
但好多post講舊驚都冇神領

夢領初啟服
介面已經唔係之前右邊四個
經驗值都變左喺技能欄上邊
原本經驗值欄變氣力欄
新神領
點數結婚系統應該源自日服
套衫其實麻麻地 以一個時裝控黎講

初始五職1-91衫
當初覺得聖職嗰套好靚
玩親每個版都會玩聖職先
人生第一隻online game
韓版唔識睇無動力
韓版唔識睇無動力

韓版唔識睇無動力

pish
pish

好感動 有人
韓版唔識睇無動力

我我

教我。神領係我玩過。最有人情味game
唔似其他game. 高lv人士大部份都唔會理低lv 人士

神領玩玩下。突然會有高lv 比裝教玩

就算D人3唔識7都好易玩埋一堆
dada陳靜細個個陣都有玩
個陣網聚見過
最舊台服
韓版唔識睇無動力

我我

巴打會唔會留個TG
dada陳靜細個個陣都有玩
個陣網聚見過
最舊台服

最舊台服真係最好玩嘅年代
韓版唔識睇無動力

我我

巴打會唔會留個TG

https://t.me/Yin886
好耐lor,十幾年,我記得最後臨台服執粒時(好似之後有一次又翻生左不過我無玩),我拿曬d石爆曬d裝佢

仲有d相留念ge

如果你係入面其中一個好高興仲可以同你係度認返 ,基本上呢team人都玩左好耐下
好耐lor,十幾年,我記得最後臨台服執粒時(好似之後有一次又翻生左不過我無玩),我拿曬d石爆曬d裝佢

仲有d相留念ge

如果你係入面其中一個好高興仲可以同你係度認返 ,基本上呢team人都玩左好耐下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞