召集所有玩過《神之領域》嘅巴絲

90 回覆
1 Like 0 Dislike
最初既版本好正
混合藥水 數字鍵+space 啪啪啪啪
---------------已收皮---------------
舊台付費SER 數碼戲胞
新台
日版
新新港澳版
-------------碩果僅存-------------
韓版

玩過嘅黎吹下水

利申:現役韓版玩家

韓文睇得明? 會lag? 多人玩?技能樹?
STR + CON 武道家
有頂白狼帽

(係魔界村打足成星期先跌我屌你)

屈機
最初既版本好正
混合藥水 數字鍵+space 啪啪啪啪

之前嘅日版都係咁 混水超正
---------------已收皮---------------
新台
日版
新新港澳版
-------------碩果僅存-------------
韓版

玩過嘅黎吹下水

但最開心嘅其中一件事就係開到隻寵係馬
最中意就係帶著隻馬喺城入面行黎行去

嗰時真係極稀有
巴打你嗰隻係愛爾蒙定海馬法師定係其他

愛爾蒙
我係第一批有嘅
由於冇轉職
騎唔到
但會成日開出黎帶住佢行黎行去
超攞威
但最開心嘅其中一件事就係開到隻寵係馬
最中意就係帶著隻馬喺城入面行黎行去

嗰時真係極稀有
巴打你嗰隻係愛爾蒙定海馬法師定係其他

愛爾蒙
我係第一批有嘅
由於冇轉職
騎唔到
但會成日開出黎帶住佢行黎行去
超攞威

嗰時升隻寵到41都難
新台
日版
新新港澳版
韓版

玩過嘅黎吹下水

無知一問 , 夢之領域算係咩版

利申 : 數碼戲胞年代開始玩
新台
日版
新新港澳版
韓版

玩過嘅黎吹下水

無知一問 , 夢之領域算係咩版

利申 : 數碼戲胞年代開始玩

應該算新台 嗰陣都變左好多野
不過,往事,只能回味了
不過,往事,只能回味了

因為呢隻game 識左幾條女 , 而家嫁左人 , 細路都幾個
不過,往事,只能回味了

依家玩咩驚
不過,往事,只能回味了

因為呢隻game 識左幾條女 , 而家嫁左人 , 細路都幾個

真係好有歷史

圓形交叉楝楝,不了

不過想問吓韓版係月費定課金制?
估唔到會有人係2017提呢隻驚
好懷念

圓形交叉楝楝,不了

不過想問吓韓版係月費定課金制?

好懷念

玩過幾多其他驚都好 都一定會返黎神領
好懷念

好可惜魔窟依舊,人面全非
好懷念

可能玩左太多個版 已經接受到佢嘅改邊
如果淨係想感受返以前嘅感覺 唔課金慢慢玩都仲可以
仲有唔少華人玩家
好懷念

可能玩左太多個版 已經接受到佢嘅改變
如果淨係想感受返以前嘅感覺 唔課金慢慢玩都仲可以
仲有唔少華人玩家
我玩果陣仲係小三小四左右
仲記得有個姐姐護我對我好好,好似叫
乂暗月乂,有冇人識
我玩果陣仲係小三小四左右
仲記得有個姐姐護我對我好好,好似叫
乂暗月乂,有冇人識

好懷念,有冇人po多d圖
我懷念的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞