全民造星4最後排名

633 回覆
166 Like 57 Dislike
真心唔值最低分
Dance battle 呢
可能dance battle 加返佢分
咁應該加埋val
睇完佢膠戰拉票就覺得佢係屬於error類
其實應該類似marking scheme 咁
跳唱各自有做就有分
無就0分
所以只唱唔郁就好輸蝕
如果淨係跳既話佢一定有頭三
可惜選女團咩都要有

利申 撐winwin覺得佢跳舞好型好charm
幾鍾意佢
20強超額完成啦
Alice入左女團嘅我以後唔睇viu
+1
Dance battle
Day世一
可以睇返fan cam focus
講真 如果佢多7分去21分 已經有頭10
隊名諗好!高齡女團1225
Alice 高過 榛綦?
個人感覺

1)marf day三甲應該無太大反對 反正本身都入硬女團 gao本來就邊緣 不過今晚個表演係好睇既 咁咪當加個lokman入黎囉唔係大問題者
2)芯駖bb好唔抵爭少少呀 我捻viu真係未必會搵佢入團喇 尤其是已經有gao
3)評判應該真係跳唱/跳rap>齋唱 否則無理由val同ziva評判分排咁後
4)講唱 我寧願聽candy都好過yoyo果種鍊住把聲
5)好L彩day觀眾分發力過返lose lose平心而論lose lose今日個表演係唔錯既 只係真係唔想見到佢響呢個女團除非你想整隊女版error啦 咁又唔同講法

最後個人心水(原因):
marf (跳/唱/廣告)
day(跳/廣告)
gao(跳/隊長)
ivy so(廣告)
candy(廣告)
winka(唱)
soching(跳/唱)
nat(跳/唱)

仲有兩個位就真係好難講
感覺花瓶已經夠 唔太想揀yoyo alice
無主力rap 但似乎val ariel lose都唔太夾
無主力創作 但感覺ck tengie都唔夠觀眾緣
或者就呢8個出黎就算
如果真係開兩隊就正啦
mirror error咁玩

error果隊就由得佢地自己自生自滅唔駛用好多資源
但另類路線一樣有market
有ck可以自己造歌
有超酸/lose可以行騎呢路線做綜藝
可以加埋val落去唱 而佢其實都有綜藝感
芯駖就做隊長同埋表演主力
我都覺
佢份人仲要好假
可以正式改名做全民走音
Candy 真係難聽到仆街

表演首歌同把聲屌打其他人,dance battle就算拉低評選分都唔會低得過deada同alice下話
今場表演真心有驚喜
Day今晚表演真係好過佢,應該無人唔同意
究竟有乜可能alice高分過榛綦 係咪傻撚咗
mirror都有人樣衰啦 有實力咪照揀入
其實Nat表演真係幾好又穩定
係衰在今日條褲柒咗啲
有咩理由會輸俾Alice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞