全民造星4最後排名

633 回覆
166 Like 57 Dislike
Ching 心水清!
咁撚樣衰第10算多左
全民造星IV 20強分數換算表
跳得曉飛 咪又係好似mirror咁行兩步 郁兩下
要咁跳得把撚
啲dancer又唔係靚
Winka ika val 就算ziva 都好
真係要有人唱歌係穩同grade S
表演到final round 都犯低級錯誤
全民投票:
Marf > Day > Gao > 芯齡 > SoChing > Ivy So > Win Win > Candy > Yoyo > Val > Winka > WaiQ > Nat > Alice > CK > Ariel > 超酸 > Ada > Ziva > Tengie

小圈子排名:
Marf > Gao > Win Win > Day > 芯齡 > Winka > CK > 超酸 > SoChing > WaiQ > Candy > Alice > Nat > Ada > Tengie > Ivy So > Ariel > Val> Ziva > Yoyo
同埋佢好啱化呢啲日係透明妝,希望佢之後嘅演藝生涯係順利啦。
見到佢今日嘅表現,都好希望香港嘅娛樂圈有呢一種類型嘅歌手。
VAL唱得好好聽
唔明點解評判比得咁低分
唔通係因為冇跳舞?

Alice and Day嘅表演其實好普通
真係唔明白
其實點都係marf 贏fans base 第一,自己諗
主唱人選
正評 WINKA

負評VAL
好合理wor
除左winka .
Val 真係搞唔店, Nat表演穩但想贏就難
呢兩個名次咁後又係爆爆哋冷
唔夠正能量Gao
Val 尾3 , 開心到震
Day一直高氣﹐本身就預咗佢入硬
但Val真係無可能咁低分﹐唯一解釋到就係viu內定咗
觀眾佔15分,評判5分
佢個表演好睇wo
之前短髮平陰真係搞唔掂
今日駁長咗頭髮即刻好睇咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞