Sica號出世啦!

550 回覆
492 Like 322 Dislike
好柒
唔好同我爭
唔好like
唔好睇
千祈唔好開電視
係30強都入唔到,雖然鏡頭唔覺
Sica再扮超酸扮Sica重正
果下

未鐘意Sica都覺得好bitchy
唔記得推postbam
其實係剪接殺
千其唔好撚反sica 怕撚咗愈反愈紅
真係好Q難聽,特別係心急人上,但見YouTube啲留言係咁讚佢,以為自己聽覺有問題
老是常出現
去到25強都係
林茂發生日車屌打
真係好似
主席個TG大家都好少踩其他人
佢得罪你咩?唔鐘意咪唔好睇囉
反乜L野
正wor
禾Sica世一
真係幾柒
佢d fans好癲
屌你老母 成班毒L 冇🉐️救 垃圾
frankly speaking中上啦
講真全民造星4之中,Sica一定最屈 24個比利都係參考Sica24+人格去拎靈感 講唱歌有無忘花 講齋跳Maid舞經驗老到 講跳唱有心急人上 講自彈自唱有Christmas Song ,Children Song

個樣係百變 女僕裝就基本 要正式的OL裝有 清新文靜look有 型棍band look有 還原度頗高cosplay有 宅女連登絲打有 緊有一招吸引到你

如果你以為考佢演技應該贏既話,SORRY,你應該重睇12次所有Sica ig live,maid 表演之類嘅片 根本冇得贏,你話佢近距離表演唔得佢識係你格離Moemoekyun 你話佢模仿唔得佢都有豪媽媽 動物佢有升key雀 可愛佢都有白卡超,一比佢電到你就玩完 仲有你冇以為唔開live佢就冇優點可以搞掂佢,佢有艾倫們backup上tg ig,一轉身咩片都剪哂出黎。 其實牙祖搵佢做舞台劇已經知佢咩料啦。

性格方面 話佢白卡建議你睇番佢ig live/訪問片段 話佢正常又可以睇番朱康.gif 話佢淆底佢舞台表現係自信滿滿 話佢自信佢有時又只係一個小小的緊張大師 話佢爽朗佢又會深潛幾日褶埋左 話佢斯文佢見到ivybb會咆哮 羅莽世界都係抄佢 「任意翻騰 未逢敵手」

咁你話襯Sica好忙唔得閒上水果陣偷襲佢個fans谷就OK,錯!!!! Sica粉絲艾倫們嘅友善自律,應該可以感動到Haters嘅金字塔底嗌交搗亂 古時d皇帝都係靠佢既感動氣場保護大家免受Haters襲擊 _ _ _ _ _ _ _ , _ _ _ _ _ _!都係佢既弱化版

講要賣周邊Sica係靈魂畫家兼世界和平作家 賣三毛仔同語錄都夠賣上市

Sica係唯一一個可以係21世紀一人成團嘅女團,穗乃果都發明緊時光機,番去古代搵Sica加入μ's Liella! Aqours都要行埋一邊

以後講邊個係最強女團post除左[招黑已屏蔽],仲可以加埋Sica
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞