[I/A/DMM] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [98] 男豬世一黨全面收皮

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
新玩想問下j神有冇功課抄?
定係跟架仔網altema咁學就得?
想入坑台服 想知台服已經出左邊d聯動
聖劍傳說,Dr. Stone,Re:0
altema啲配技好多伏
J神玩物理啦,二刀流+裝武器技+雙武器high boost (通常劍+秘裝槍),之後見有咩物理增傷技就塞曬落去,夠打上限就補下+HP,好似係除非唔係
讚好
係咪要學曬攻擊1-極、劍裝備同銃裝備
我有秘裝銃但係劍要用咩劍
劍可以用紅石換既上限劍, 神裝既真刀, 打贏異端佬拎既廢佬劍都得
冇既就求其搵把數值靚既用住先
攻擊1-極, 新手可以暫時咁樣配住先
呢隻GAME谷攻擊力都係靠武器Boost同埋 killer( J神自帶好多招)
新手表示多謝M巴
所以要學埋劍同銃既增傷技去打上限傷?
劍boost一定要
銃就睇你用唔用秘裝槍
我慳SC淨用劍boost and high boost
秘裝銃都會用 所以要學埋銃boost?
另外想問high boost係邊招
ARK屍山XXXX狂劍LEVEL 10
When a Sword is equipped, +30% Physical Damage

.
物理DPS會配既技能
https://imgur.com/a/GK6sg7a

配埋呢個網搵番招技係邊張ARK學
https://www.lastcloudia-goldmine.com/database/skills
M巴世一
留石呀大家 唔好all in J神復刻
等27號生放送
all晒比聖機
冰雞值
都唔中
靚PUSH
見到你地講話有得抽J神禁左入去抽池果到果個英雄祭左抽左50抽都唔中 望真D發現果個池冇J神抽..原來要禁主畫面右上果到先有..

最後補左多80抽先抽中
Same 似係bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞