[I/A/DMM] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [98] 男豬世一黨全面收皮

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔想知唔想抽

唔想再課金 仁法已暴斃
唔追TA咪Easy skip
自high用呢隻
唔該你先 不過我未打到
唔好意思又係我 好多野問

想問ARK 果D裝有冇話邊張優先拎出黎用先?

我依家只係知好似海盜船果個+跌野既有用..

另外我想問J神配裝+技

我暫時有上2刀流+劍裝備 用緊紅石換果把上限劍+宝剣エリュード

技有攻擊123極(4冇ark學) 劍boost(升緊highboost張ark) 爆傷爆擊都有上

但係佢都好似好低傷咁 普攻打3~5百 特攻技大概一hit 5000~傷左右

定係咁已經正常傷黎? 因為我見聖經到果寫21999X36咁
ARK 可以升2-3LV 學左頭兩招先, 咩都學下
掛乙太, 應該優先掛 榮光SSR果支秘裝銃

J神應該帶兩種唔同既武器, 劍+秘裝銃(機械) 最萬用

打得低傷你留意下敵人係咪暗抗性好高
遇到高暗抗要帶秘裝銃

你未有秘裝銃既話可以食乙太水落榮光SSR度, 換左把武器出黎用先

4000無償石福袋
了解 唔該哂巴打 已經餵左把秘槍出黎比J神用
其實farm完秘裝統+真刀之後farm咩好
真刀+秘裝銃只係 萬用武器
萬用武器你得一套, 唔夠其他角色用
當然就係整埋其他屬性既武器
點解會多左新手加入
因為LC世一
周年係入坑好時機
依隻閪驚啲機率
抽撚左百幾抽淨係中左一隻皇子同兩隻普通天使加一隻白騎
想抽尤達大師都咁難
想請問下各位爸打
台伏星期三會出巫女,劍機已經出咗
目前主流配置都係神獸+劍機+雙法師(EMT帶冥麗姬)
想知EMT帶冥麗姬係應該照放暴風雪定放超暗?
同埋巫女出黎之後pvp主流配置會係點?
防守一定會擺巫女,進攻就可用可不用
暴風雪控唔到大貓,應該放暗魔好啲,但都唔一定守到
YODA抽黎做乜台伏?
Yes
台服問題一律建議轉生日服
睇下台服D新年活動寒酸到
想睇故仔
頭先又十連 淨係中一粒ssr
雙修囉 呢度好多人都係咁 主日, 台服睇故事
想問下大貓同巫女係唔係必要
依家打唔贏主線 hard關都打唔贏
大貓遲早有第2 D輸出取代
但係都會強勢一段時間

有巫女既話打咩高難關卡都變得容易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞