[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (7)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
痴撚線成一點都仲塞緊

佔中咩屌你

佔中時都未試過咁行,頂盡都係海旁警署行

似走難多啲

西隧上斜應該係馬拉松

條女摩牙

佔中咩屌你

似走難多啲

西隧上斜應該係馬拉松

返到公司都可以準備收工了,然後又塞過

痴撚線

仲塞緊咩
乜咁開心呀

佔中咩屌你

似走難多啲

西隧上斜應該係馬拉松

返到公司都可以準備收工了,然後又塞過

痴撚線

仲塞緊咩

禁開個Google路況唔係瘀紅只係普通紅囉
屌,岩岩12點幾金鐘放飯仲見到有2架962P
咩料
咩料

我唔見既
咩料

我唔見既

堅有
一部12.8米,一部flyer
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

好痴線 真係馬拉松咁樣樣
咩料

時空錯亂
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

呢程車終於成功去到日本!
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

個司機真心慘,乘客都話落車徒步
今日放工點算好

唔好放工就冇事 (好似係)
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

塞車過鐘有補水
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

架flyer會唔會係我0800搭嗰架
我大概1130係中環交易廣場跳車
10點鬆啲上左968 1120去到近九龍站距離2KM有人瀨屎
索足十幾分鐘先埋站跳車走
哪兒來的屎
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

塞車過鐘有補水

個司機人有三急點算
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

架flyer會唔會係我0800搭嗰架
我大概1130係中環交易廣場跳車

應該係,朝早應該得兩班定四班係flyer柯打車,通常係0800同0826
好似仲塞緊
今日放工點算好

問個fd今朝塞左3個鐘 今晚仲搭唔搭邨巴返去 佢話照搭
自己一陣係搭鐵兜大圈算 唔想再塞
咩料

我唔見既

堅有

車上仲有無勇士留守?

塞車過鐘有補水

個司機人有三急點算

車上有洗手間好似
今日放工點算好

問個fd今朝塞左3個鐘 今晚仲搭唔搭邨巴返去 佢話照搭
自己一陣係搭鐵兜大圈算 唔想再塞

地鐵壞車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞