海賊王1035話情報 “索隆VS 燼”

377 回覆
81 Like 15 Dislike
唔好咩 和之國百幾話 快快完咗講sabo
鳩sir睇埋啲垃圾漫畫
其實我覺得藤虎推到咁上下知道其他人真係搞唔掂
就會認真收明哥皮先
事實證明尾田根本唔想畫山治契仔就打完大媽凱多再打king 柒治就求其打幾話就草草了事
Q 食左Marco 2 招技都滿血
但食左山治啲踢就收皮
山治依家分分鐘勁過Marco
如果queen咁就收皮 堪十郎都厚血過佢
建議淨係睇960-968
真.海賊王 
山治招新招完全比唔到一種可以KO queen 既感受喎
咁樣就完會唔會兒戲左啲
真係寫明輸左咩
都未見到queen認真一擊 明明幾頁前仲打個觀眾同逐招技show緊

明顯唔想畫山治,求其buff完搞掂對手就算
畫左咁多年,垃圾極都有個譜既
值 而家和之國打到戲肉高潮位 一次過追曬咁多劇情睇幾爽
回復力:全身斷骨立即復原,不下馬爾高啦
防護力:勁過武裝色的外骨絡,子彈都射唔入,隨時勁過大媽防禦力。
單係被動外骨骼,已經可以彈斷13億把刀

攻擊力:超強勁既身體,超高既速度,加上佢自己獨有既武裝色,輕鬆秒左13億大海賊
下?身體強壯左喎,速度仲要快左超多。

一粒石仔超高速飛過去,都勁過子彈啦,
何況係個人加武裝色
小更新

1035話標題:“索隆VS 燼”
扉頁連載系列25:Germa 66“逃離!蛋糕島”
接著上一話,山治的最後一擊,奎恩落敗!
每當背後的火焰消失的時候雖然速度會變快但防禦力也會降低這點被索隆發現。
燼露出面目。
黑色翅膀,白髮,褐色皮膚就是露娜利亞族的特徵,給政府舉報露娜利亞族會獎賞1億貝利。
燼回憶了和凱多的見面,在政府的實驗設施他們同時在場。
燼本名,叫做阿貝爾。
戰鬥繼續,在最後:
燼:○○火龍皇。
索隆:閻王三刀龍一○三○ 飛龍○○”。
*飛龍○○後兩字讀作jigoku,但不是漢字“地獄”,具體招式名請等待原文。
本話以索隆的攻擊結尾。

下週不休刊,但因本期為合刊,1036話情報出的時間未知,看情報師的心情。
畫風問題
轉個凶狠少少嘅畫風就人人都型
啲鬼佬畫啲插畫先似返個10億級海賊
放心…和之國篇有復活設定
遲啲Fanky整返套黑甲
山治真心變iron man
有激光/ 電磁炮
佢有個白格寫明戰敗就真係打撚完,但願呢集睇個陣q未有,同埋點解皇副戰會早過d垃圾忍者大戰完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞