海賊王1035話情報 “索隆VS 燼”

377 回覆
81 Like 15 Dislike
1035話標題:“索隆VS 燼”
扉頁連載系列25:Germa 66“逃離!整個蛋糕島”
接著上一話,山治的最後一擊,奎恩落敗!
每當背後的火焰消失的時候雖然速度會變快但防禦力也會降低這點被索隆發現。
燼露出面目。
黑色翅膀,白髮,褐色皮膚就是露娜利亞族的特徵,給政府舉報露娜利亞族會獎賞1億貝利。
燼回憶了和凱多的見面,在政府的實驗設施他們同時在場。
燼本名,韓文大概發音為Albel,除非看到羅馬音,否則不知道是什麼,後半句應該是情報師的口氣。
戰鬥繼續,在最後。
燼:○○火龍皇。
索隆:炎王(三刀龍)一○三○飛龍地獄(飛龍○○)。
*飛龍○○後兩字讀作jigoku,但不是漢字“地獄”,具體招式名請等待原文。
本話以索隆的攻擊結尾。

king咁撚靚仔
山治真係贏撚左咁撚輕鬆踢贏一件12億

路飛當初打卡2打到要預知未來,仲要對方自隊先贏到

卡2好似真係好勁
彈弓頭招
第十人
傳說中的下一個伙伴會係敵人。
佢又同同世界歷史有關

其次係當山治都贏Q,
皇副入團都唔過份,唔會影響雙翼位置

唔通大和個位比左佢
唔撚係啊
Queen 咁就輸?
唔計髮型
個樣好似鷹眼
特別隻眼
按對位,KING下集都輸了
估唔到雙翼打完10億對手唔洗累到訓係度

山治依家覺醒左,隨時仲有餘力去打兩件CP9

契仔難講D,但食完藥應該痛到暈,雖然痛呢樣野,對於佢來講可能好少事
大招都唔洗用
山治咁就打完?!
平時叫你畫快d唔好拖又唔聽
而家咁就完左😂
唔通鷹眼都係
哇 尾田真係放好多心機落皇副

年糕佬
Zoro
尾田唔畫柒佢已經要還神
依d先係正常樣嫁嘛,成日畫d 7下7下既角都唔知jm9
燼回憶了和凱多的見面,在政府的實驗設施他們同時在場。

即係實驗室同時抽緊佢地基因

博士研究到最近終於整左幻魚果實比桃之助??
另一邊俾山治老豆攞左去做陪養自己細路??
咁撚型
卡里布
最新趣聞,日本喜劇巨佬+尾田好友秋刀魚節目中有人來信說,海賊王中的太陽神尼卡該不會是以秋刀魚為原型的吧,然後秋刀魚也覺得像自己,結果在聽節目的尾田直接聯繫他說不是,順便還很輕鬆地跟了一句“下次會讓他(尼卡)露臉的”。
我去,這個驚人信息就這麼被透露了。

注:像的理由是覺得黑影像+覺得“能讓人開懷大笑,使人們從苦難中解放出來的戰士”這個描述就是秋刀魚。

唔通路飛=太陽神
Gundam seed
卡2爛口都算搞笑啦
King型撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞