[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (222) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
最原裝決定係20強上Starhall
頭10個定唔知幾多個直接出道做女團

依家應該撤回咗呢個決定
首先,佢哋實際年齡真係咁幼稚
唔會補返人?
今日美股
IVYSO CANDY冇升跌
YOYO 市場消化琴晚live 消息 微跌
ALICE 微升 但評級機構一致睇淡
咁又唔係話要睇互屌,只係覺得如果要成日用愛嚟包裝件事好煩啫,不如實際d表演唔同既野,就算開頭跳唱唔好,都要比人睇到你有進步架,如果下下都係同一樣野,淨係戲劇團結友愛,點睇到你有潛質
真係好厭
Fuck you
如果佢foul嘅人都係見底嘅人
咁好似合理少少少少

Ana 阿杰 Hannah sica都係覺得可能睇左80%但仲有少少期待
但咖哩真係講唔通
拖到實力見底被比下去係指牙方?
KAREN SS
方方 Ada 支涓 this is terror
我真係唔介意你drama,跳/唱/跳唱係64比甚至73比 我知道梁祖堯能力有限
大佬你前面幾round 91比都算 跟住呢round都唔係show啲與別不同嘅嘢 我好想睇翻mj嗰個gao唔係行出黎問校務處喺邊嗰個呀我想睇翻妖女東東瑋翹唔係屌你老母喺度玩枕頭嗰個呀
Candy be like
Marf 都19
佢啲item成熟完整好多
諗起頭先jay fung話b組阿gao同其他組員冇乜表現,咁講其實唔fair,a組夠次次群演,大把人都面肉模糊添
WaiQ Ella ivy selina sica hebe
韓團跳唱已過時
港式劇團全面進場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞