[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (222) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
一有sica live 即係上2000人
我重申
佢只係 Kinki level
屌,以為飲緊維他奶

連登都只係小眾,TVB係大多數(平行宇宙)
TVB分分鐘係世界級電視台
Nope…
突破固有女團印象
到時喺商場出event表演煽情drama+合唱團式演唱
Beret 個好撚proper
我完全唔會睇呢個台
真係搏啲廢老眼朦耳聾咩
黑人+LGBTQ被社會歧視 但鐘意唱歌
最後10條友行出嚟唱Lady Gaga首Born This Way
A組一到「唱家班」就得返嘈/爭出位
女神
算啦,唔要大團,未有一個combination係完美
三美係靚女但魔音
實力val winka ck又唔夠靚女
Winwin又唔想入團
Soching又唔係個個buy
係得呢三個無人有異議
This is me 好似係得Ika最入戲
其他人做到型態
但真係零個表情管理…
b組領導極大問題

1.未學行先學走又唔夠時間湊
推咁大班素人去做劇,咁易學戲tvb都唔駛整個藝員訓練班啦,同埋邊可能一口氣湊咁多女

2.形象錯配
女團形象賣點成迷,究竟想整到八婆阿婆師奶定係tb
有無考慮廣大金主想課金咩類型既女
我寧願課比白卡sica

3.個人特質show唔到,左膠騷
同上屆比
b team真係睇唔到佢地有咩個人時間
a組起碼都有d衝突花生食下
協力位又睇到呀day點叫其他女做媽媽
真人騷入面我剩係睇到b組變咗左膠騷
有真性情個d就foul走
係左膠就唔該搵sica演下助養兒童
然後點問助養者拎錢啦
直線抽擊咁就好睇
搵人post MC D comment

成班人懷疑青山逃走
其實有主席就唔尷
你哋呢啲又多撚餘
唔通拍班女互相篤背脊屌黎屌去播出街咩
屌你老母viu捧新丁捧到出晒面
下輪新丁仲留到喺度就唔撚睇
N***a
Trans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞