重睇多次「大哥沒有輸」依個場景...仍然好滾震撼....

189 回覆
686 Like 36 Dislike
以為講天元
Requiem同Bite the dust個進化有d唔同
Requiem直情係成個替身都唔同左樣
Bite the dust係吉良吉影絕境下先發動既新技能,其他人應該唔可以好似佢咁進化
最鍾意鐵血的孤兒
呢幕真係印象深刻 以為要收皮點知
早人嗰到真係 cls 加埋個OP

順住睇 個人覺得
4>2>3>5>1
4最營造到主角團嘅絕望 同逆轉嘅反差
2Jo嘅戰作風格係史無前例
mista都算係親生仔 文武戲都好有戲份
替身夠Q 好多主線劇情又關佢事 (包括偷食漢堡包搞到撞車 )
唔明爆頭點用黃金體驗醫?又唔係瘋狂鑽石

永遠既大哥
飛機仔都好正好得意睇到飛機仔死果下喊咗
2先係最好睇
有無人計過動畫睇完JOJO 每一部同總時間
想學類似既野
點入門好?
Jo1係悶少少
個人覺得第5同第7季最精彩
雖然7得漫畫睇
好青年荼毒室!介紹哲學又娛樂性,超撐本土
佢唔係好似Crazy Diamond咁直接治癒架
Golden Experience可以將死物變成生命體,即係身體器官呀細胞嗰啲都得,原則上佢只係用依啲野將傷口駁返好,好似做手術咁,所以佢依招只能夠醫外傷,中毒依啲內傷就唔得
sexy pistol 要有lunchtime
成個作品嘅第一句 兩個囚犯所見的風景
其實咪就係荒木想畫嘅黃金精神
仲有個用毒嘅屈得濟, 中途寫走咗
唔覺福葛太屈機

但睇漫畫個陣,以為佢會返黎幫手打「青春歲月」,毒鬥毒
隻嘢全自動兼且敵我不分(根本控制唔到)+ 一中煙就即死(除咗玩血清), 你留意下之後每一場戰鬥基本上都唔會有機會畀佢出現, 唔寫走佢都唔知點寫落去
噏乜撚

人哋原文係有意思解得通
會根據劇情推進有唔同變體

你就喺度純粹鳩噏
第五部其實可唔可以獨立睇左先??
想引班fd入坑,但叫佢地睇第1 2季佢地一定棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞