重睇多次「大哥沒有輸」依個場景...仍然好滾震撼....

189 回覆
686 Like 36 Dislike
前晚木棉花
無輸到
唔到咁盡根本唔會贏到
兩邊都賭緊命
永遠的 Aniki
GIGAAAAAAAA DRILLLLLLLLLLL BREAKKKKKKKKK
我覺得鏡中人都好睇。出嚟又入去咁
risotto 真係爭嗰少少 玩到萬磁王咁真心屈
真。無限列車
唔太似,儒家係「義命分立」多啲,命運就係命運,義就係義,冇話要去抵抗命運。
接受並抵抗呢種想法,比較似係西方悲劇傳統,特別係伊底柏斯王一劇對命運嘅思考。
其實從佢果啲文藝復興畫風都可以推斷佢幾受到古希臘文化影響。

荒木真心好偉大。
七頁無駄都睇到好爽
同時都有以義安命,即使只係改變到一丁點,甚至毫無改變,但都要做好自己,為咗自己理念去拼搏。命運係前景,點面對前景就要靠自己嘅修為。

我自己淨係睇咗jo 第一季,覺得有啲俗同悶。不過睇完你嘅形容同其他師兄嘅評論,後面好似幾啱我口味試下重新睇,遲啲再加入討論
炎柱大哥沒有書
有一個jojo 既問題想問下大家

第五次一開始個幹部明明有箭 咁個boss 點解之後仲要爭
意大利耶蘇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞