揀女朋友一定要揀Android 女,唔可以揀iPhone 女。。。

141 回覆
698 Like 384 Dislike
我仲用緊Android既主要原因係因為指紋 同埋食慣左 Samsung相機果隻色 身邊d朋友都幾surprise我部手機影相靚 每次自拍都用我部手機 (我有個fd用緊iphone 12 pro max)
如果新iphone都有指紋既話就好啦
利申: 絲,用緊S21
你再扮女人我..

我就係用samsung a8 垃圾機 宜家lag到用唔到 電又廢
屌你用中階機就唔好代表Android 啦
咁唔怪之得你話lag啦
分唔到係曲定直
中階就唔計andriod機
你會唔會侮辱左用andriod既人
講到好似好有道理,但講真用部電話就可以分辨一個人,難怪樓主溝唔到女
文盲?
就係弱智先溝到囉
醒d都唔簡條on9啦
老衲認同
講咁多,咪又係毒撚一個
Android 女同iOS女你都溝唔到
你條女係iPhone 7果年出就買,定係而家先買? 係前者既話咪又係冇腦拜金臭閪港女
講到自己清楚曬所有女咁我同我班女仔frd全部用iphone
部機/airpods一有咩事都識第一時間book genius bar啦
買iphone仲要自己整嘅人就真係弱智啦
佢係昆下佢條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞