發動集體退貨airpod pro「消失的降噪?」

537 回覆
2225 Like 29 Dislike
都仲有通話優勢既
我兩隻都有 xm4講電話真係差咁啲
用咗差唔多兩年,最勁降噪果陣又無我份
由稍弱的降噪 到依家成撚日以為自己未開降噪,呢個過程真係好撚噪,不如執撚咗airpods pro 呢條line 去喇llm, 真係有衝動轉會去sony

本身已經有大耳牛xm4但出街始終tws 方便,係屋企就戴大耳牛享受
點解隻隻anc earphone一update firmware都會越改越廢
可以換下,但軟件問題換幾多次都無用
我已經換左一次 基本唔係硬件問題
唔係 我個部買左差唔多2年 一開始好好
講起就燥 dllm
我成身apple發緊光wo 7頭
唔理佢噪唔噪
但用左airpod pro搭長途車
依排耳仔就又生瘡流黃水
好想蘋果回水
同價好聽十倍?
一聽就知你9up
你可以話同音質會平d
但同價都唔會買到咩靚野
Wireless本來就唔靚聲
支持,19號終於有件大事可以做
齊齊去apple store 投訴
用apple成身識發光
你精神分裂?
美國係咁
當年有條粉皮自己倒瀉熱咖啡
淥到自己
於是告間咖啡店啲咖啡杯無寫警告
然後勝訴
之後所有外賣咖啡杯都有段水蛇春咁長嘅警告文字
推埋上國際
都係唔明
請期待最新airpod pro產品
真心 試完Sony XM4 心諗 AirPod 是廢的
airppd唔講降噪
個音質比狗聽

利申用開有線 買到4個airpod pro
經歷緊,唔知係唔係因為成日跌落地
人少咪咁做公關人多影響埋股市
越冇降噪我就越開越大聲,越大聲我就越撚燥,越撚燥我又越開越大聲,越大聲我就越撚燥上加燥,我屌你老母臭閪!!!
分開去佢未必會俾你退 集中可以搞大件事 引起關注 更多苦主加入
前幾日唔見咗對AirPods pro
搭單問埋 Sony xm4 定係Bose quite comfort 好
心思思想買Bose 不過個盒好似好大
唔明點解要一刀切,俾user自己揀自己較咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞