發動集體退貨airpod pro「消失的降噪?」

537 回覆
2225 Like 29 Dislike
我都係 !!! 一邊會突然跌到0
邊到update
未試過本身個降躁係點
但搭地鐵要開7格聲 有時都仲要聽到地鐵啲呼呼聲同嘟嘟聲
換新其實無咩用 最主要係版本問題
洗唔洗要之前張單
唔洗
唔敢講冇晒聲,不過單論降噪嚟講依家xm4係top1,一開降噪你會feel到有股強壓壓向耳仔,外界起碼八成聲都隔絕咗,就算傳到入嚟都會feel到好遠好細聲
依家我用緊個dg降噪都幾勁,不過都係差xm4少少
依家要on off 個降噪一兩次
先分到究竟有無開到
DKLM
好想巴打試下XRound FORGE NC比較下
用緊xm4 隔音好
但耳綿好易痴住耳屎
換spinfit易抹d
等緊xm4再落一落價
換MagSafe 盒未
仲講電話功能功能廢撚到

岩岩換左對所謂(新) 舊版本好似好D 其實唔想佢自動更新個版本 每次用完充電之前忘記裝置得唔得?
兩個問題 降噪同埋斷線(行街經過某D位置 例如紅綠燈位) 我同天才講 開完降躁同無開降噪無分別 一開始用既時候降噪好勁 而家就好似無左咁
個天才有無幫你拎去Test 佢地話有progarm去test一次 15分鐘左右 我果對佢話test完 試倒有問題就直接換比我 佢拎左比兩盒白盒 所謂"新"既我試 試左第一對無問題 換左就算
program 串錯字
長按開返
印象個幾個月前係有一排降噪係回復返年幾兩年前新買時個水平,但隔一排又好似弱返
好似唔多覺 AirPods Pro 降噪功能有差咗喎,係成日聽緊 iPad 個陣拎起手機㩒幾下時自己 switch 咗去 iPhone ,明明都冇起 iPhone 播歌
後續 換完後尋晚忘記裝置再充電 今日再連都係自動update左做4A402版本 總結換完第二日 現時降躁功能尚可 起碼搭車聽都無之前咁差(之前係開左降噪都聽倒勁多雜音)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞