[業界巨頭]SIE高層副總裁意圖約砲未成年少年,Sony快刀解雇

53 回覆
58 Like 4 Dislike

原來重度嚟
孌童呢啲犯法嘢都唔炒得咁幾時炒
到時唔炒又會話新力推廣孌童癖
波台狗講歪理真係無出其右

正常人睇到嘅嘢係無論乜平台
孌童都零容忍嘅非法行為
但係反索膠會將成件事牽扯到Play has no limits
個人行為有私德問題所以被炒
但係佢嘅私德問題唔會引申到成間公司嘅問題
兄弟係會共雪長年默許而發生嘅集體欺凌行為所以會被群起攻之
Creepy joe就一直有人屌鳩佢啲小動作
你講嘅所有嘢都係有問題所以會有人屌
但係反索膠為咗玩抹黑就會講到Sony覺得冇問題咁
反索還反索
但係可唔可以俾啲質素
依家咪報比你聽佢炒左囉
你又要伸個龜頭出黎話xbox點點點
又話個人行為冇問題
講唔過就剩係識重度波台狗
唔知仲以為有人hack我ac蒲波台
都冇人話Sony 覺得冇問題 咁敏感做咩姐

係你自己炒咗都伸個龜頭帶落PS度講
講嚟搏柒咩
所以我咪攞返XB嚟講孌童呢味嘢個個平台都禁止㗎啦
係你啲反社會波台狗先會覺得咁新奇
扮睇唔到副總裁落場支持嗰句?
咁副總裁的確係比人周到喎 人哋成個po都係陳述緊事實 最多串咀少少姐
將孌童同LGBTQ掛鈎又真係幾串咀
巴打實未見過索狗喺game台氣焰最盛時係咩咀臉
我已經好和平
Anal-PLAY
HAS NO LIMITS
陣間又比人話你波台狗好嬲好嬲
做到咁大粒都會中伏
你今日Get咗Life未
係tlou2 dlc

童年期Abby#metoo
打機者, 邊有人得閒理個高層戀唔戀童
你打算有人會得閒到無啦啦幫個三唔識七既人入黎?
不了 變態佬有份整嘅遊戲機
咪係, 我識佢老鼠
如果係Neil Druckman我就拍手歡呼
割!
佢搵日本正太咪無事囉,13歲就可以扑得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞