牛津槍擊案 15歲被欺凌童屠殺同學

198 回覆
422 Like 23 Dislike
上網搵過啲新聞,冇乜點提及被欺凌
但係勁大篇野講佢家長支持trump
唔怪欺凌嘅人,走去屌trump係咩玩法?
有記者問到個叫Treshan Bryant嘅人,話Ethan響學校俾人bully. 佢見到個post覺得驚就冇返學

但之後呢段冇人再提過
好狠嘅眼神
你講果個阿哥已經無同個細佬一齊住囉喎
可能最近有事都唔奇

Eli, 18, and Ethan, 15, have the same father, but different mothers. The two boys grew up in Florida but later moved to Michigan with their dad James Crumbley and his second wife, Ethan's mom, Jennifer

Eli hinted at some issues with his stepmom that prompted him to abruptly move back to Florida to live with his biological mother last March 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10264159/amp/Brother-Ethan-Crumbley-says-never-exhibited-violent-tendencies.html
同埋同學有講佢比人bully

Crumbley's motive for the shooting on Tuesday remains unknown but classmates say he was being bullied 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10264159/amp/Brother-Ethan-Crumbley-says-never-exhibited-violent-tendencies.html
同學有講佢比人bully

Crumbley's motive for the shooting on Tuesday remains unknown but classmates say he was being bullied 

睇下醫生

腦科
net teacher人工可以同學校最老屎忽(非高層)嘅頂薪媲美
仲有housing allowance 所以佢地基本上唔會想番家鄉教書 因為人工都唔知有無香港搵嘅一半

不過競爭好大係真,間間學校都得一個NET位,多過一個都係TA,無housing 人工差好遠
警︰胖虎你有冇恰過大雄?
虎︰冇
新聞︰沒有欺凌事件
你俾人bully,點解你唔bully返佢打柒番佢。佢人多或大隻你可以伏擊佢喎。
bully 果個人一日唔死,伏佢有咩用?
先唔講伏佢都可能唔夠打
打贏你第日返學咪又見到佢
咪打得仲撚甘
唯一既解決方法就係你同佢是旦一個
以後返唔到學
轉校都得嘅
不過要家長ok
但呢獲胖虎落左地獄啦喎
佢直情係白卡病人
係喎
呢張相老母好靚
老豆就yaap啲
但都叫似返個人
點解個仔柒到咁
香港見到d鬼好多男神女神級
但外國當地好多美極肥佬肥婆
大角咀分老豆老母屍嗰條友都係三白眼
又係呢d眼神散渙look
在座咁多位都係有眼耳口鼻,有手有腳就係冇三白眼
同攬鈔巴一樣下三白眼
好彩你係香港咋,如果你係佢同學你一早就死咗啦
警方既無可疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞