剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(200)

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
其實真係好唔明 成日話淡左 好似變左屋企人咁 唔知自己仲愛唔愛..
係咪我觀念問題? 一齊之後結婚變屋企人唔係必然?
唔知自己仲愛唔愛 講到底就係 想追求岩岩一齊果種熱戀好強烈既愛?

成日聽到d人用d咁既藉口黎分手就好火滾...
唔該未玩夠 未定性就唔好同人講搵結婚對方
之前條女仲要chur我結婚 好彩當時拖左拖
如果唔係結左先知佢咁既心態真係搞唔掂..
我覺得好多人都覺得自己玩夠 但其實未 成日想搵果種好心動既感覺
佢話對我已經唔係好似以前咁,已經係無晒愛同感情,我唔知係咪哩幾年黎既壓抑會令佢變到咁。我地之前再約左啲counselor 傾過一次,明白到自己既問題係邊,我理解點解佢會對哩段關係咁失望,我反省自己一齊得太耐時,好多無都無察覺到,好多野都無去做,好多事情都忽略左佢。以為男人專一唔偷食,對佢唔差咁就足夠,但其實我好耐都無比過愛既感覺佢。

大家傾完之後,情緒緩左落黎之後,雖然佢態度無之前咁強硬,話可以再諗多陣,但佢都怕我改善後努力過後對我感覺依舊不變。我都好怕哩樣野既發生,都叫自己唔去去諗太多之後既事。
我明ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞