[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (137) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
B 組高音位係嗌出黎咁
我估支涓靜雞雞贏既機會多過karen
其實可能有踩A
不過無剪出黎啫...
痴線 真係簽唱片公司好過啦 你睇下張天賦
其實A組唱真心唔得,中低音炒哂,超酸直頭入錯Key,Vocal太虚成首enjoy唔到

B組個編曲齋到清唱咁,其實唱係穩過A好多,但輸係輸在個taste,A組個high conpect真係grand好多,雖然認真盤件事係錯撚哂,但一眼睇落去,個高下真係明顯到諗都唔洗諗

食屎啦梁蛆蟯
比較希望下年係唱歌先再跳舞 起碼d樣衰dancer foul撚晒先
驚就有既講真
佢幫Alfred 食好多個,又俾好多個好嘅佢
變咗佢手上啲女仔資質唔係咁好,簡稱爛牌多
On仔幫狗堯平反
觀眾鍾意嗰啲Catrina curry 呀妹 燒賣foul左
方方 karen 思瑩etc….就仲係到 好撚癲
話歌唔啱唱係好唔合理,指定有得唔唱咩?
你真係cls
唔討論冇人氣冇廣告就係對啲參賽者好?
thx ching解釋
好多句都甩咗beat
成首歌都唔完整
完全唔認同
拎兩個似既比 ivy 同candy
本身candy先係復活嗰個 依家candy進步做主角 ivy仲係鳩游游
B組仲有lokman-gao 拉丁冠軍
唱得既 ash mic
仲有alice嗰啲都有觀眾緣
點講人腳都唔會弱牙醫太多
[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (138) 傳聞造星:白卡の駅
https://lih.kg/2793095
好鬼熱血
A 組唔係真係psychopath 嗰種癲狂咩
啲鏡唔係玩到好似啲囡見幻覺咁
最尾玩到係自己冇咗自己,而係反射咁觀眾想睇嘅面?
連我呢個普通人都聽到甩beat
真係搞唔掂
我明
仇女過哩度
睇唔到咁多個
師兄可以講下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞