[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (137) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
依家選女團我唔想再睇DRAMA呀屌你老母
On仔開live
咖哩個樣幾啱拍戲
Val 安希婷
禾sica forever
導師玩埋20 強就fade out,marf ig 有張alice marf day karen 合照,兩大巨頭同組,睇下邊個咁好彩有呢組
我糖b宇一
講中哂呀屌
但佢教到B組D女碌到對眼燈籠咁大..
人類群星先係佢
想睇安仔講返到底係咪剪搞先搞到咁一面倒
阿wing個性格 企喺花姐隔離即刻做下把位啦
千古奇冤emiko
推 咖哩live要人
我都覺得有少少 shock,因為都幾明顯下,A組係得唱歌老師同 Day 係冇事,但好多位都係剌耳,係鏡個位幾有創意(我會get到既係:到底邊個係狂人,會唔會自己都係),成個表演幾 MV feel

B 組電視聽落係唱得好好多,有評判話甩拍,除非係 viu 事後 mix 過,但唔似喎。其實連表演上 B 組都 OK,電視大頭睇落其實都算係投入既。
96強 1vs1
贏咗嗰個導師可以撳燈要人 如果冇導師撳燈就評判揀佢地入邊組 有時冇人撳燈嘅話強尼會問下佢地想入邊隊 但唔一定影響最後決定

不過講Candy同Ivy So呢兩個嘅話 我記得應該係祖主動撳燈要Ivy嘅
香港右軚車嘛
但Nat係副駕用電線躂車
CLS
a組就算輸 至少有新野/經驗學到先
只要sica marf day soching ivy candy仲係到我都會含住淚睇
佢技巧係好好,只要係 performance 上面有人coach 佢,一定會更好
有lingtse架,喺黑妹嗰段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞