點解空條徐倫呢隻雞可以繼承黃金之魂?

232 回覆
37 Like 406 Dislike
一開始仲係基留室自慰 公開露出比個獄卒睇到
打鳩班黑警有咩問題
我睇果陣都覺臭雞一隻
D血統愈來愈劣,得初代最紳士!
Jo太郎肯帶丈助/康一 一齊去監獄
一定夠白蛇打
岀千呃錢 燒埋人間屋
其實我覺得漆黑意志同黃金精神冇衝突,漆黑意志其實即係第5部所講既覺悟,為左達到目的殺人同犧牲自己都在所不惜
大jo有黃金精神就唔洗講 最後死前都有為dio難過

二jo一開波比個細路搶銀包都幫佢路洗比黑警蝦 故事係由去救speedwagon開始出發

三jo知道敵人花京院係比人控制後即刻救佢 故事為救呀媽開始出發

四jo不區小節 剩係唔鐘意人笑佢頭 又冇想認返2jo打擾人地家庭 故事就係為左幫3jo搵箭同被箭影響到既人出發

五jo因為唔想毒品害死細路 所以要做大佬達至權力巔峰去禁止毒品活動 故事就係咁開始

佢地五個都係因為別人而出發

而6jo臭雞 只係因為同條mk富二去玩 意外死人 幫手埋屍 on9為愛頂罪 亂聽律師講 唔西用腦搞到自己坐監 再發小姐脾氣搞到來救佢既老豆都奶埋野

空條徐輪隻賤種雞冇資格做jojo
佢要走一早可以坐潛艇逃獄啦
Jo 4小鎮人
有咩衰嘢?
大jo:祖斯達家族代代都係紳士
結果
祖瑟夫:偷睇人沖涼、晚年出軌
承太郎:打老師、食霸王餐、偷車、用白金之星打到人爛春袋
仗助:搶電話、呃獎金
祖羅:黑的、偷錢(好多)
徐倫:偷銀包、偷車、恐嚇人

應該仲有好多
賭錢出老千呃尻畫佬

除咗jo一 你聖人
其他都係唔係一塵不染啦
有,打完Funny己經可以企,上船可以用拐杖行路
Jo 2扮女人, 打唔贏就走佬
毫無武德
Netflix 咁搞唔掂

做得12集

黃金之風一之過星更做完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞