點解空條徐倫呢隻雞可以繼承黃金之魂?

232 回覆
37 Like 406 Dislike
咪扭緊橋去空條仗世文到
一直講緊仗世文有jojo血統(有星)
而當大家估緊佢係joseph私生子
但100話又解話講明佢老豆唔係joseph

於是joseph跟左露西去左美國既故事/仗世文血統
我相信同jojolands會有好大關係
透龍出場個時機幾好 成個角色勁撚可疑
連接係指乜?
第七部都可以睇到冇耐性, 建議唔洗再睇落去
其實點解荒木作左咁多部都咁鍾意食書同轉橋.點解唔諗定先作
【12月新番】JoJo的奇妙冒險 石之海
https://lih.kg/2792107

出千呃鳩露伴
得大Jo真係冇行差踏錯
其實如果純粹以戰力去計算 3JO淨係唔理個女死活都有機會打死神父

最弊係荒木要玩命運 就算全部出曬嚟 都會學神父咁講 你呢個血統就係用嚟幫我上天堂
莫比烏斯環都出埋黎
你條on9都幾撚怨婦
自己唔識尊重畀人屌就周圍吠
謝皮利先係主角
無人理個跛佬
無啦啦spin去唔識尊重想屈人屌我點知冇人彩你 唔怪得人地笑你白卡
人地笑我白卡?
由頭到尾好似得你一個咋喎
並好遠 承太郎係內心善良 冷靜 識得體力別人

粗lin 一開波就已害死老豆 唔體諒老豆來救佢既用心 第一次遇到神父果陣亦思考唔到佢就係敵人 同以往幾個JoJo比已係好大意

不過其實都寫實既 女人本身思考能力係較男性低
唉 你唔好再係到騷擾人討論啦
再講就柒

[1月新番]JoJo的奇妙冒險 石之海 Netflix 12月1日先行放送12集
https://lih.kg/vgkHgLX
#254 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
都戇鳩
承太郎由細到大都無理過佢 佢咩都唔知點體諒人?
神父仲戇鳩
你讀者視角咪知佢係壞人囉

不過無所謂 你損失 死傻仔
師兄有冇睇過你喺我個po食咗幾多負皮?咁睇好似多啲人認同你係白卡喎
你唔好咁怨婦啦
啱啱又話冇人話你白卡
依家柒咗又轉spin去鬥多負評
成熟啲好冇 未見過有人睇jojo既可能咁撚小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞